יוגורטים

iced tea

New member
יוגורטים

אני ממש אוהבת יוגורטים. אין לי בעייה לוותר על כל מוצרי החלב אבל יוגורטים קשה לי. אוהבת מרקם רך:) גם בגלל שמוצרי חלב כיום במחלוקת מבחינה בריאותית- מה מקומם, וגם בגלל רגישות גבוהה הפסקתי. השאלה האם יוגורט מחלב בפאלו או יוגורט עיזים הוא פחות "מזיק" או בעייתי מיוגורט מחלב פרה ומוצרי חלב פרה אחרים? או שזה בעצם אותו הדבר וסתם גימיק שיווקי לגרום לאנשים לקנות משהו יותר יקר במסווה מוצר בריא יותר? ושאלת עלים ירוקים. האם עלים כמו פטרוזיליה, כוסברה וכו' לאחר בישול שווים משהו או שללא ערך תזונתי? אין סיכוי לאכול אותם חיים כמו שהם. מחפשת ירקות שלא עושים כאבי בטן. עגבניה\פלפל בעייתים לי.

iced tea

New member
יודעת

אבל אין לי כח\זמן\כסף להתעסק עם זה. מעדיפה מוכן. כשהיו מעדני צוריאל מסויה היתי קונה. המעדנים של אלפרו זה ממתק.

iced tea

New member
איפה משיגים אותם?

בסופר אין אשמח לנסות. לא אוהבת חלב\מעדנים של אלפרו

אני ראיתי את זה בעדן

בר"ג אז אני מניח שיש את זה בשאר הסניפים שלהם , בכל מקרה שמעתי על עוד כמה מקומות שראו את זה שם , אני חושב שסופרים אורגניים הם הימור טוב.

תשובות

תשובות : 1. השאלה היא מה הבעיה שלך - במידה ואת סובלת מאי סבילות ללקטוז זה לא משנה מה מקור היוגורט אבל אם המצב לא חמור את יכולה לנסות את לחלק את היוגורט למנות קטנות על פני היום, רצוי לאכול עם משהו מוצק כמו למשל לחם וניתן גם להשתמש בלקטזין. 2. לגבי עלים ירוקים ניתן לבשל לא כל הערך התזונתי אובד. ירקות נוספים שאת יכולה לנסות : קישוא, דלעת, גזר, מלפפון, חסה.

iced tea

New member
כן

מצליחה לאכול אם לא הרבה בבת אחת ומפוזר במשך היום. גם צפתית בכמות קטנה במפוזר יכולה. אבל קראתי בכל מקום שמוצרי זה גם מזיק אז לא שווה למצוא דרכים לצרוך וזה דיי מבלבל..

למעלה