יוגה בהודו..

יוגה בהודו..

היכן כדאי לחוות סדנת/התנסות באיינגאר יוגה בהודו. אני מתחיל שרוצה לחוות את ה"מקור" במשך כ- שבוע עד 10 ימים ורצוי קרוב למקום עם אפשרות לטייל וטרייקים יש הצעות?

anatina

New member
במרכז איינגר בפונה

זה המקום הכי רציני לעניין, אבל אני לא יודעת מה זמן המינימום שלהם. יש מורה מקסים בכפר ליד מנאלי- אני מאד נהניתי ללמוד אצלו אבל לא זוכרת איך קוראים לו. ויש את שרת שמלמד שגואה ובדראמסאלה (בהתאם לעונה)- הוא נחשב מורה מעולה אבל הוא מאד קשוח. תהנה

htyoga

New member
איינגאר יוגה בהודו

ברישיקש יש שני מורים מעולים: "רודרה דב" בקוילגאטי (דאון טאון רישיקש)שמקיים קורסים בני שבועיים בכל תחילת חודש. המרכז נקרא "יוגה סטדי סנטר". הוא גם עולה עם קבוצות תלמידים למסעות רוחניים בני שלושה שבועות בהימליה. נזיר אמיתי ומורה מצויין. אין אתר אך ניתן פשוט להגיע למרכז שלו (כל נהג ריקשה ברישיקש ייקח לשם) רצוי בתחילת חודש. תנאי קבלה: ראיון אישי איתו. אין מגורים במקום אך אפשר להתגורר באשרמים בסביבה. אושה: מלמדת באשרם אום קרננדה - מורה שוויצרית שחיה בהודו שנים רבות. תלמידה קרובה של ב.ק.איינגאר. מורה מעולה במסורת איינגאר. ניתן להתגורר במקום. סטודיו יפהפה. יש טלפון של האשראם באתרים המפרסמים את רישיקש. בדרהדון:(ליד רישיקש) סוואטי ורג'יב צ'אנצ'אני. יש אתר "יוגנגה". זוג מורים מעולים!!! מקורבים ביותר לב.ק.ס איינגאר. קורסים בני שבועיים בכל תחילת חודש. תנאי קבלה: לשלוח טופס הרשמה דרך האתר. ניתן לסדר דרכם מגורים באיזור. דרמסאלה וגואה: שאראט. תלוי בעונה.מורה נודד. יש אתר "יוגה בהימליה". קורסים שבועיים ושיעורים שוטפים. פונה: מרכז לאיינגאר יוגה ע"ש ראממני. תנאי קבלה: לימודי איינגאר יוגה שמונה שנים אצל מורה מוסמך בארץ המוצא. המלצה של אותו מורה. הרשמה כשלוש שנים מראש. מקבלים הביתה הזמנה למועד שבו יש להם מקום.המורים גיטה איינגאר, פראשנט איינגאר.ב.ק.ס איינגאר נמצא במקום. כדאי לבדוק מזג אוויר לפני שמתכננים. בהצלחה

למעלה