יובש :\

בר דותן

New member
יובש :\

בחופש ... ביגלל היובש המוזר שנהיה פה פיתאום, שאלות לאלה שבחופש.. והחיילים שבנינו יכולים לענות מה הם היו עודים בתקופת החופש הגדול כשמתחיל החופש, מרגישים משוחררים? מה ההרגשה היותר קשה לסבול בחופש, שיעמום? געגוע? איך ההיתם מתארים שיר שמתאר את החופש הגדול? איזה שיר של נועם מתחבר לחופש P:? מבחינתכם ? מה התיכנונים לחופש ? כמה בגרויות נישאר? אילת\נאפה? סיני\יוון? קיצור ספרו חוויות מחופשים קודמים , ו.. מה הולך להיות החופש הזה ..

מזה חופש בכלל?

כשמתחיל החופש, מרגישים משוחררים? ארגיש בחופש שאשתחרר מצה"ל מה ההרגשה היותר קשה לסבול בחופש, שיעמום? געגוע?מחשבות. איך ההיתם מתארים שיר שמתאר את החופש הגדול?לא יודעת. איזה שיר של נועם מתחבר לחופש P:? מבחינתכם ? 'אני וכל המחשבות' מה התיכנונים לחופש ? ממ.. צה"ל? כמה בגרויות נישאר? מזה? אילת\\נאפה? סיני\\יוון? קיצור ספרו חוויות מחופשים קודמים , ו.. מה הולך להיות החופש הזה ..

יובלל ג

New member
מה זה חופש בכלל אם לא ניצחון האדם על עצמו?

אנחנו אבק בחלל כל מה שיכולנו להיות ואנחנו לא. מוקי המלך הזה (=

ת'אמת שלא כל כך התגייסתי באוגוסט

וכל ה'חופש' הייתי בהכנות לצבא כמעט.. גם נפשי וגם פיזי

יובלל ג

New member
עד סוף העולם, כדי לדעת את טעמו של החופש...

כשמתחיל החופש, מרגישים משוחררים? אני תמיד מרגישה משוחררת , גם בתוך מסגרת (=
מה ההרגשה היותר קשה לסבול בחופש, שיעמום? געגוע? אין זמן לשעמום בין כל הבלאגן..ואין געגוע, זה לא שלא רואים יותר את החברים. שורה תחתונה, חופש זה לא מקום לסבול בו.
איך ההיתם מתארים שיר שמתאר את החופש הגדול? זרעי קיץ- מאיר אריאל
איזה שיר של נועם מתחבר לחופש P:? מבחינתכם ? לעוף , בורח.
מה התיכנונים לחופש ? קורס בוגרים 2010, השתלמויות, אירוחים בין ישוביים, מחנה קיץ ,עבודה ,כינרת ,אילת עם חברים ,איטליה , בר-מצווה ועליה לתורה של אחי , ים, בריכה, הופעות ,מסיבות,חברים,אבטיח..אושר גדול :) , *עבודה במתמטיקה ובהסטוריה..
כמה בגרויות נישאר? הסטוריה ולשון..
אילת\\נאפה? איילת..אין כמו ההמוניות של הארץ
סיני\\יוון? סיני כמובן
קיצור ספרו חוויות מחופשים קודמים , ו.. מה הולך להיות החופש הזה ..הולך להיות להיט..ולוהט :)

WakeUpMan

New member
יובש

מה לעשות, גם לפורום חם, והוא מתייבש, ואנחנו נוטפים ממנו כמו מים... סתם, אבל באמת יבש פה, וקשה לי להיות פה עם הבגרויות..
כשמתחיל החופש, מרגישים משוחררים? החופש עדיין לא התחיל, אבל כן, זו הקלה גדולה מאוד שאני לא צריך לשבת וללמוד וללמוד לשום מקצוע עוד..
מה ההרגשה היותר קשה לסבול בחופש, שיעמום? געגוע? בחופשים בדרך כלל יש הרבה שיעמום.. אם אתה מתגעגע לבחור/בחורה, כניראה שאתה בקשר איתו/איתה. זה אומר שאפשר להרים צלצול ולקבוע :]
איך ההייתם מתארים שיר שמתאר את החופש הגדול? "הקיץ בא - רונית רסטה" D: איזה שיר של נועם מתחבר לחופש P:? מבחינתכם ? מה התיכנונים לחופש? החופש מבחינתי מתחיל ב30 לחודש, אחרי הבגרות בפיזיקה, ואז אני מתחיל לעבוד, ואני מתכנן לנצל כמה שיותר את התקופה לפני הגיוס. כמה בגרויות נישאר? 2 מקצועות, 3 שאלונים, מועדי ב' - 2 מקצועות, 4 שאלונים. אילת\נאפה? - סיני\יוון? יוון, יותר מגניב :) בחופש הקודם עבדתי, והייתה עבודה מגניבה מגניבה, עבדתי עשרה ימים והרווחתי יותר מ2000 ש"ח :) אני חופש שהסתדרתי בחופשים בסופו של דבר, הכרתי אנשים, ואת החופש הקרוב אני מתכוון לנסות ולנצל כמה שיותר. יש לי גם 18, דבר שמקנה לי כניסה למקומות שבלי 18 אני לא יכול להיכנס (מבחינה חוקית). הולך להיות חופש טוב :) עד הגיוס, ומהגיוס, הולך להיות ירוק D;

WakeUpMan

New member
אוי

הייתה צריך לשים עוד "
" וכאלה ... חח ולא רשמתי איזה שיר של נועם מתחבר לחופש... אני לא יודע, לא עולה לי.... אבל הגעתי למסקנה שיובש, וחום, הם עלולים לסכסך בין אנשים. בגלל שחם, אז.. באורח פלא חם לנו, וזה מעצבן אותנו, ואז הפתיל שלנו יותר קצר, ואנחנו נדלקים יותר מהם, ומתעצבנים משטויות, ועלולים לריב עם אנשים בקלות רבה יותר. וכל זה בגלל החום.. לא טוב הקיץ הזה. היום בבוקר היה ערפל D:

יובש

כשמתחיל החופש, מרגישים משוחררים? ברור מה ההרגשה היותר קשה לסבול בחופש, שיעמום? געגוע? געגוע איך ההיתם מתארים שיר שמתאר את החופש הגדול? לא יודעת איזה שיר של נועם מתחבר לחופש P:? מבחינתכם ?כנראה מה התיכנונים לחופש ? צבא...... כמה בגרויות נישאר? 0 אילת\\נאפה? לא ולא.... סיני\\יוון? שוב, לא ולא...

למעלה