יובש בשפתיים

helenas

New member
יובש בשפתיים

יש לי יובש ממש רע בשפתיים! הן ממש מתקלפות! מה לעשות?!

ה מוזה

New member
יובש בשפתיים ../images/Emo115.gif

מעט מהעצות שכבר עלו בעבר,אספתי אותן עבורך למרוח ווזלין ואפשר להוסיף לו טיפה אחת של שמן אתרי לימון שעוזר לשפתיים יבשות.(מאת: רווינסרה) לפעמים יובש בשפתיים נובע כתוצאה מעצירות. לכן מומלץ לאכול אוכל עתיר סיבים למניעת עצירות, ועל ידי כך גם מונעים את היובש בשפתיים.(מאת: ננא) חמאת שיאה שמן זית לא ללקק את השפתיים[הרוק מייבש יותר]

BABO1

New member
צריכה עזרה דחוף!!!

אני סובלת כבר שנים מיובש נוראי בשפתיים,רק שהשבוע זה ממש ממש החמיר שמתי שמן זית,שמן שקדים משחה שרופא עור הביא לי וכלום לא עוזר,זה הגיע לזה שיש לי שני חתכים בצידי הפה.מה עושים?

ה מוזה

New member
משרשרת את ההודעה

שלך להודעה שכבר נפתחה כאן על יובש בשפתיים קראי את העצות ומקווה שאחת מהן תעזור לך ובנוסף - עצות נוספות ליובש בשפתיים יתקבלו בברכה ולאחר מכן כל העצות שיעלו יתווספו למילון שלנו וישמרו לדורות הבאים

shloמי

New member
../images/Emo39.gifיובש בשפתיים

היי ימית אחד מהסימנים של יובש בשפתיים, הוא חוסר בויטמין ריבופלאבין B2 .
סימני חסר של הויטמיו הם: שפתיים יבשות וסדוקות, פצעים וסדקים בזוית הפה, לשון אדומה וכואבת, עיניים מגרדות וצורבותעם חשש להתפתחות רגישות יתר לאור, עוית בעפעפיים וטשטוש הראיה.
מקורות מזון: B2 מצוי ברוב המזונות, אך המקורות הטובים יותר הם: כבד, חלב, גבינה, ביצים, ירקות עם עלים ירוקים, דגניפ מלאים, קטניות ושמרים שמאוד עשירים ב-B2 . יעל כתבתי על ויטמין זה מאחר שציינת שני חוסרים בהודעתך - יובש בשפתיים וחתכים בזוית הפה.
מאחל לך הרבה בריאות. בברכת אור ואהבה שלומי

למעלה