יובש בפורום?

country joe

New member
יובש בפורום?

הכצעקתה? אז הנה נושא מעניין שעלה לי בראש: עד כמה אתם משקיעים בלהקה שאתם אוהבים? אני למשל, מאוד אוהב את the move (כמו שבטח הבנתם
), ויש לי את כל הרשמיים, בוטלגים, סינגלים וכו'. סיד בארט הוא היוצר האהוב עלי, ויש לי את הרשמיים שלו, אוסף, בוטלגים, חולצה (שעשיתי לבד - זה ממש כיף לעשות חולצות!
)... האם גם אצלכם זה ככה? או שאתם מסתפקים באלבומים? או שיש לכם גם פוסטרים, חולצות וכדומה?

nute kram

New member
לא יותר מלשמוע אותם...

מקסימום לקנות דיסקים... ואם אני ממש רוצה להתפרע אז גם חולצה(למרות שעדיין אין לי אפילו אחת...
)

noosh

New member
אני לא ממש משקיעה...

אני שומעת אותם, אם מתחשק לי מכינה איזה חולצה שלהם או מציירת את הסמל שלהם איפשהו, מפיצה אותם לכל העולם ו... זהו בערך
יש לי לונג של דארק סייד (לא ממש לונג גדול, אבל חביב כזה, והוא בכלל של אח שלי) וסיכה של ג'ים מוריסון, ועל הארונית דיסקים שלי מצויירים מספר דברים, ובפרוייקט שלי באמנות מככב איאן אנדרסון,וזהו לדעתי וכן, גם אני שמתי לב שיש יובש.... מאז שנאמר שזהו תור הזהב, משהו כאן השתבש.. אסור לפתוח פה לשטן!

סה"כ נגמר החופש

זה הילדים נותנים שקט בבוקר (מה שאומר שאני יכול לעבוד בשקט) חשבתי לתלות פוסטר של העטיפה של blind faith אבל נדמה לי שהבוס שלי לא יואהב את זה (מצד שני זו יכולה להיות דרך נחמדה להתפטר
)

hells bells

New member
הניבלונגים? פדופיל?

אחי עליך לא הייתי מאמין. תהיה מקורי! תתלה את העטיפה של "דארק סייד" אין את זה לאף אחד.

hells bells

New member
אחי קצת סבלנות ותקבל מכתב בדאר

לפני החג הבא. שמעתי שככה מפטרים היום מורים בישראל. בושה וחרפה!

אני חייבת להודות ש.....

אני מהפאנטיים. אם אני ממש ממש אוהבת להקה אז אני קונה דיסקים ומציירת דברים על הקירות, קונה חולצות וכמובן מתאימה את המחשב שלי לאווירה עם סקינים ורקעים מתאימים. זה יכול להישמע קצת מוגזם מידי אבל אני מאמינה שאם אתה ממש אוהבת אומן אז לפחות שיהיו לך את כל הדיסקים, מעבר לזה זאת רק אני והנטייה שלי להתאבססויות.....

Jam Head

New member
אין לי להקה אחת שאני הכי אוהב...

אבל בד"כ הלהקות שאני הכי אוהב , אני קונה דיסקים או קלטות של הופעות חיות , מקסימום חולצה.

ThePiper

New member
ממממ

אני לא פנאטית במיוחד... יש לי כמה פוסטרים ותליון נחמד של ג'ים מוריסון שהלך לאיבוד...:((( למרות שכמעט על כל שולחן שאני רואה אני כותבת לד זפלין ומציירת את הסמלים של הלהקה... המורים ממש לא אוהבים את זה.

גם אני!

כבר ניגמרים לי השולחנות..... ולא רק לד זפלין אלא הכל: doors, deep purple, queen, pink floyd מה שחבל זה שבסוף הכל ימחק, גם הגרפיטי.

giloni

New member
הרבה, כך גם סבור מנהל הבנק שלי

להקה נידחת עבור חלק ניכר מחובבי הרוק הקלאסי, אולי זוכרים שיר פה ואלבום שם, הוציאה אותי מהאיזון הכלכלי. כנראה שאני מוכן לשלם הרבה כדי ללטף לעצמי את הרגש, אולי חסר לי משהו, אולי אני סתם אובססיבי (זו כנראה הסיבה האמיתית), אבל Strawbs גרמו לי לחפש במקומות ולשלוח כסף על גלי הים התיכון - והרבה כסף. הם הוציאו בימיהם 38 אלבומים (כולל אוספים, והופעות חיות ומה שנקרא "בוטלגים" רשמיים) אל אלה אפשר להוסיף כל מני אינקרנציות של הלהקה בהרכבים שונים ומשונים, מעורבות של חברי הלהקה, ובעיקר של הרוח החייה שלה - דייב קאזינס- בפרוייקטים שונים ומשונים. נכון להיום יש ברשותי "רק" 18 אלבומים מתוך ה 38 הכוללים את כל אלבומי האולפן הרשמיים. בנוסף, כמה בוטלגים (שחלקם היו פשוט תרומה שלי לצדקה תרתי משמע!!!), הופעות חיות, הרכבים שונים הקשורים לסטרובס ושני DVD שאחד מהם מצוי, למיטב ידיעתי, בידי עוד שלושה אנשים בארץ, אותם אני גם מכיר אישית. ד"א, הDVD גרם ללא מעט אנשים, ביניהם כאלה שאין להם דבר עם רוק קלאסי, לחזר אחרי הלהקה הזו, לחפש MP3 שלהם ברשת כדי להתוודע טוב יותר למוסיקה הנפלאה שראו-שמעו בהופעה הזו. אחד הדברים שגרמו לי לדבוק בלהקה הזו (וד"א ברשימת האלבומים שברשותי, הם עדיין רק במקום הרביעי אחרי Jethro Tull עם 26, Genesis עם 23 ו Yes עם 19) הוא, ככל הנראה, התסכול מהעובדה שהם לא זכו למקום הראוי להם בין אגדות הרוק בקרב החובב הישראלי. אני פשוט מסרב להבין מדוע! להקה שיצירתה כל כך יחודית, הרמונית, אינטיליגנטית, עמוסה בכשרון, אמוציונאלית בהרבה מקרים ומאד מאד מקצועית. אולי ההומור היה קצת חסר, בכל זאת גם ל Peter Hammill או לRobert Wyatt גם אין יותר מדי הומור והם מדוברים מאד בפורומי הרוק. אולי הסימון שלהם כלהקת Folk-Rock, ז'אנר שלא תפס כאן מפאת ההקשרים היותו בריטי, אבל הם עשו לא מעט רוק ישיר וחסר פשרות, לא מעט פרוג טהור - אז מדוע??? נראה לי שהמסתורין הזה דוחף אותי לזרועותיהם. יקי

noosh

New member
רק בגלל התחינה שבקולך

הייתי רצה לקנות איזה אלבום... אבל אני לא מוצאת בשום מקום (אני מחפשת)

giloni

New member
יש יש

האלבומים היותר מוכרים שלהם ניתנים לרכישה בחנות "קצת אחרת" בת"א. עליהם נמנים Hero&Heroine, Grave new world, Bursting at the seams נדמה לי שגם ראיתי שם את Ghosts. אפשר, לדעתי, להשיג אותם גם בחנות טאוור ברחובות, ושם אולי גם את שני אלבומי המעבר שלהם מפולק לרוק Just a collection of antiques and curios, From the Witchwood בהם מנגן ריק וויקמן, שאז עדיין לא היה כל כך ידוע וכל כך פומפוזי. שאר האלבומים שלהם, ניתנים להשגה ברשת האינטרנט או ברשת המאפיה. אבל אם תצליחי לשים ידך על אחד מאלה שציינתי, מבוטחני שתצטרפי אל המועדון הקטן, אבל האיכותי, של מעריצי ה Strawbs בארץ הקודש. יקי

למעלה