יובל

Digi Lista

New member
יובל ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני מקווה שהעונש הוסר ואתה יכול להיות כאן. אני לא בטוחה שאני יודעת איך לחגוג לך ממש ומה לאחל,אבל אני מקווה שתמיד תהיה בריא ותגשים את כול מה שתרצה(מלבד רעיונות מוזרים כמו...)ובאמת הכי חשוב שתדע לא לוותר על הרגשות והחלומות
הכיף להכיר אותך כולו שלנו

Goggle Girl

New member
יווווווווווווווווווווווו!! יובל!!!!

מזל טוב ^______________________________________________^ שתדע רק טוב, שהחיים שלך יהיו טובים יותר ממה שהם עכשיו (אם רע, שיהיה טוב. אם טוב, עוד יותר טוב! P: ) ושתמשיך לקפוץ לבקר! אוהבים אותך ^---------^

moon flower

New member
האי! ^^ מזל"ט!

עד 180 (לא כולל מע"מ ^^) שאנשים לא יפסיקו לפטם אותך במחמאות (אני יצירתית היום @.@) ושישיה לך כיף בחיים ^^;;; נאם... תמונה לממולדת? ^^;;;

niena

New member
מזל טוב!

עד מאה ועשרים! שכל משאלותך יתגשמו! ושיהיה לך תמיד טוב! ושתמיד תדע שכולם אוהבים אותך בפורום!

niena

New member
אחותו של מי שצייר את התמונה...

היא אוהבת את הגוגליבויז, אז הוא צייר אותה איתם

מזל טוב

אני לא טוב בברכות אז סורי אז עד 120 כבן 20 אושר ועושר אור בעניים וחיוך על השפתיים(תמיד תאיתי למה אומרים את זה כברכה) שכל משאלותיך יתגשמו ועוד ועוד

Ray girl

New member
TO יובלי

טוב... נתחיל מזל טוב עד 121 מממ.. אני מקווה שנמשיך להיות ילדידים (אנחנו ידידים, נכון?) אני יודעת שאמרת שאתה לא רוצה שנעשה משהו גדול לכבוד המומולדת שלך, אבל עדיין אנחנו חברים שלך, ואנחנו רוצים לשמח אותך כמה שרק אפשר... וגם... גם (עם זה עוזר להרגשתך) גם לי יש חרא משפחה ^_^*

star_female

New member
מזל טוב יובל!!

עד 120, שיהיה לך טוב בחיים (לפחות בהמשך..) ושכל משאלותיך יתגשמו. אני מבינה שאתה מרגיש שכולם נגדך אבל תדע שזה ממש לא ככה, כל האנשים בפורום הזה אוהבים אותך ויש לזה סיבות.

למעלה