יובל פרחי שים לב!

kiyossi

New member
יובל פרחי שים לב!

מר. רונן ונכבדים אחרים מכפר אורנים כותבים לנו בפורום את הגיגי ליבם ומתערבים בחיי הקהילה , חופש הביטוי כאן ניתן לכל מי שחפץ בכך, אך כאשר אני כותב לפורום שלהם בענינים הנוגעים לבעיות שני הישובים , מישהו מחליט שהנושא לא שייך לפורום או מעליב או השד יודע מדוע, והודעתי נמחקה כאילו שלא נכתבה! רונן מציג את עמדתו השנוייה במחלוקת בפורום לפיד ואתה נותן לו במה לכך ! לא משנה שהוא חוזר על דבריו שוב ושוב אבל...אין לי בעיה עם הצגת דעתו/תם. מדוע כשתושב לפיד כותב לפורום שלהם הודעתו נמחקת-ובלי הסבר! אולי כדאי למחוק בעתיד הודעות של תושבי כפר האורנים? תודה מראש יוסיK

ronpel

New member
יוסי חבל

שאתה לא בודק לפני שאתה יוצא בהתקפות. ההודעה לא נמחקה. כפי שהודיעה לארי - כל ההודעות בנושא כביש הגישה צורפו יחדיו לשרשור מיוחד לנושא חשוב זה. בדוק שוב ותראה שהיא שם. לצערי אני נאלץ לחזור על דברי שוב ושוב כי יש למישהו עניין להמשיך להציג תמונה לא מאוזנת של המצב. יש רק דרך אחת לפתור את הבעיה הנ"ל והיא פעולה משותפת ומתואמת של שני הישובים. לילה טוב

kiyossi

New member
רונן! חבל שככה מתייחסים לבעיה !

במקום להבליט הוחלט להסליק? דחפתם את ההודעה לאיזה דף נידח! זה מראה אולי את רמת ההתענינות והמעורבות שלך ושל לא יודע מי עוד לנושא כאוב זה! במקום לתת במה לאנשים מוכשרים מאצלכם לתת רעיונות מעשיים, הוחלט לשרשר את ההודעה לאיזה הודעה ישנה שעוסקת בויכוחים. אולי גם נשרשר את ההודעות שלך לאיזה מקום? בינתיים אנחנו משתרשרים בפקקים ביחד! שבוע טוב ושהיה נעימה בשרשור המכוניות!!!

ronpel

New member
ביקשתי מלארי שיבליט זאת

אין כאן כוונות נסתרות - הנושא חשוב לכולנו בדיוק באותה מידה. גקי טוען שיש לו רעיון חדש - ביקשתי מן המזכיר ליצור איתו קשר מייד בבוקר כדי לשמוע ולעזור. לילה טוב

לארי

New member
דווקא בגלל חשיבות הנושא בכפר האורני

האורנים,נוצר שרשור מיוחד שמרכז את כל המידע והתכתובות בנושא, ומובאים אליו קישורים מיוחדים,כפי שהסברתי ארוכות,כאן.

תפסיק להתמם זה מה שכתבת

שהחלטת לצנזר כביש הגישה לפיד-כפר האורנים,ו לארי ו 12:44 | 05/04/04 הפקקים,המריבות,איכות החיים של תושבי לפיד, מלחמות תושב א בתושב ב, מיישוב א ויישוב ב, ועוד: כל ההודעות בנושא זה, שמיצה את עצמו מכל ההיבטים האפשריים ישורשרו מעתה והלאה לשרשור אחד ויחיד. אבקש, שאם מישהו ממש מחליט לחדש בנושא זה שנלעס עד תום,ישרשר נא אך ורק לשרשור זה שניתן יהיה למצאו בהמשך הפורום. כל הודעה שמטרתה קנטור, יצירת מחלוקות, פילוג וזריעת הרס ושליליות בין תושבי הישובים לפיד וכפר האורנים, תשורשר למקום זה ו\או תימחק בהתאם לתוכנה. ההודעה תישאר בראש הפורום בשעות הקרובות על מנת שהמסר יופנם לכולם. פורום זה הינו פינה שקטה ונעימה, להימלטות מטרדות היום יום,עדכונים שוטפים ,שופע זרימה חיובית, וכך גם אדאג שיישאר עבור תושבי כפר האורנים. כל מי שמדיניות זו אינה לרוחו מוזמן לרשום בפורום לפיד או בפורומים רלוונטיים אחרים. חג שמח וכשר! |פירמידה| לארי

kiyossi

New member
אומניק יקר-אכן כך!

לצערי הרב-פורום כפר האורנים כנראה הפך ללוח מודעות -ותו לאו! ההודעה שכתבתי-ומראש כתבתי, אינה מיועדת להתנגחויות כלשהן! אבל, ה"נושא מיצא את עצמו" או שלארי המכובד לא עבר זה מזמן באוטוסטראדת לפיד ולא הבחין בפקק. אני בין התושבים המאופקים המתנגדים לחכוחים מיותרים-אתמול הבנתי כי יתכן ואני טועה!. אם הצטרכתי לכתת עם חיצי המקלדת הלוך ושוב כדי למצא את השרשור אצלהם במקום שיופיע במקום בולט (כפי שביקש רונן מלארי), ההודעה נגנזה לה כמו הרצון לפתור את בעיתנו המשותפת!!! אדון לארי הנכבד! תשאר בפינתך השקטה והנעימה-תמשיך לשרשר הודעות "שמיצו את עצמן" ויום בהיר אחד תתעורר למציאות ולא לכבישים וירטואליים. אני יודע מקשרי עם לא מעט תושבים בישובכם שלא כולם חושבים כמוך- וקיוותי שיבוא מזור מתושבים אחרים שיתנו במה להצעותיהם, אך אתה לארי-קטעת תקווה אחרונה זו !!!.
עם מעט מחשבה חיובית יכולתה להריץ את ההודעה/שרשור לתקופה מוגבלת בסרגל ההודעות שבשער הפורום . עם תקווה אמיתית בלב למען כולנו יוסיK

לארי

New member
יוסי בוקר טוב, ../images/Emo26.gif

קראתי בעיון את תגובתך זו ואיני מסכים עימה לחלוטין. מאידך, (ולאור החשיבות הניתנת לנושא ביישובנו) קיבלתי את הצעתך להכנסת הודעה לשורה הרצה בראש הפורום (הטאגליין), ושם ההודעה תישאר בשבועיים הקרובים למתן הצעות פרודוקטיביות לפתרון הבעיה הכאובה. תוכל לראות זאת עם היכנסך לפורום הישובי שלנו,תחת הכותרת:. "פקק בצומת לפיד-כל המידע,דרכי פעולה והדיון המלא-כאן!" בברכה, לארי

kiyossi

New member
לארי תודה!

יותר בולט מזה=אין רק חבל שהודעתי שורשרה לה עם שאר ההודעות הלא רלוונטיות שכל עניינם ,ניגוח פומבי ותו לאו! בכל אופן-תודה עבור ההענות והרצון. יוסיK

למעלה