יובל, יא עצלן...

King Of Kromags

New member
יובל, יא עצלן...../images/Emo103.gif

נותן לי את הכבוד, אה? זה רק בגלל שאתה כזה עצלן [*שיעול*שתיים בעשר*שיעול*]. אתה טיפש. אני קיבלתי 85 ואתה רק חמישים...נכשלת! ואתה יודע מה? אני מאזניב ואתה לא, אז תשרף בגהנום השחור וש..ש...אתה יודע מה יקרה לך. He He He
מה קורה?

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo46.gif

אני שתיים בעשר?!?! פעם הבאה אתה מת!
בכל מקרה, אני לא טיפש. ממש לא. פשוט זה גיאומטריה ואני שונא את זה. וזה היה מעבודה שבקושי הצלחתי ממנה משהו. תמיד לא הייתי טוב ביחסים(תרתי משמע?
), לא שזה אומר לך משהו. ובקשר לבדיחה הזאת, היא כבר חרושה, צריך לחשוב על בדיחה אחרת. בכל מקרה, יש לי עוד טונה שיעורים להכין!
שיעורים למחר במתמטיקה ופיסיקה, ועוד שיעורים במתמטיקה למחרתיים. ועוד יש לי להכין פרסום לחג הנוער(פעילות מקדימה, חשיפת מדריכים(לא כמו שאתה רוצה
), וטיול שיש אח"כ)... למזלי דחו את חג הנוער לשישבת הבא, אז אולי אני אגיע. ואולי אני אפילו אגיע לסייבר! כי הבנתי שאף אחד מהמושב לא יוצא ליוסי יפה!
וד"א, אני אעשה ככה(^^) כמה שבא לי! ולא אתה תעצור אותי. ולא אכפת לי מה זה אומר.
מה איתך? למה אתה לא מעדכן את הבלוג?!
נ.ב. הרמקולים שלי דפוקים וזה מרגיש הכי גרוע לשמוע רק בצד אחד.

Charmed 4ever.

New member
אממ |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אני לא קוראת ולא מעוניינת לקרוא. מה שאני שונאת זה לראות אותם מסתובבים כאן. זה גורם למי שכותב בהם להראות לסובבים מאוד שחצן וסנוב. אני לא אוהבת את זה כי זה סתם אדיוטי ואתם יכולים באותה מידה לכתוב באייסיקיו.

צו צאנג

New member
../images/Emo45.gif חוץ מזה שהפורום נועד להרבה אנש

ים, ולכולםםם, רוצים להתכתב בינכם לכו לאיסי, מסרים מה שבא לכם..! כאלו זה יכול להיות חמוד *מידי פעם* שירשורים כאלה כמו שאופיר ויעל אז עשו אבל כל יום?

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

מה שאני ויעל עשינו זה היה ברוח חברותית ובשביל משחק נחמד.

בקשר לשרשורים פרטיים - ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

מה אכפת לכם? הפורום הוא בשביל הקהילה, אם חבר קהילה רוצה לשאול חבר אחר משו, אז למה לא? =/

../images/Emo163.gif

כי זה פורום, ובפורום אין לך זכות (אלא אם אתה המנהל) לשלול למישהו את הזכות לכתוב בשרשור. זה פשוט.. טוב.. מגעיל.
אנשים יכולים לכתוב איפה שבא להם, ואם לאלו שעושים את השרשור הכביכול "פרטי" שלהם זה מפריע, שיעשו את זה במסרים/אייסי/מסנג'ר/וואבה. זה לא פורום פרטי שלהם..! אז שלא יתרגזו אם אנשים כותבים להם על השרשור... הם לא קנו אותו..

HuGo Hell

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo1.gif

גם למנהלים אין את הזכות. אני ויעל עשינו את זה משעשוע. אבל פתחנו אחד כזה... ולא כל יום.

../images/Emo163.gif

שאמתרי שלמנהלים יש זכות, זה אומר שאם ילד מסויים מקלל, מפריע, מציף או יו נו, לכם יש זכות לשלול לו את הכתיבה בפורום. אבל אם הילד לא עשה כלום, ואתם לא מנהלים שיש לכם בכלל את היכולת לעשות כזה דבר, אין לבן-אדם הזה זכות לשלול את הכתיבה בשרשור מהילד המסויים הזה. ובאמת מה שאתה ויעל עשיתם... טוב, פחות מרגיז, כי זה היה פעם אחת וחד-פעמית ולא יום אחר יום..

אז מה, עכשיו נתחיל... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

לאסור על אנשים לכתוב על מה שבא להם ולמי שבא להם? כל פעם שמישו כותב משו בימים האחרונים, פתאום מתנפלים עליו אנשים בטענה ש"זה פורום ואסור לכתוב דברים כאלה". אז בואו פשוט נעביר את כל הפורום לאייסיקיו, הרי למה צריך אותו?

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אם אתם רוצים, תכתבו. לי אישית לא אכפת, גם ככה הרבה ממה שאנחנו כותבים אתם לא תבינו, אז מה זה משנה?

King Of Kromags

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

הרוב זה בדיחות פרטיות וכאלה. חוץ מזה, כואב לכם לראות שרשור שרק שני אנשים כותבים בו? באמת חבל. חושבים שאני סנוב בגלל זה? באמת חבל. וכמו שיובל אמר - מה זה בעצם משנה לכם?

למעלה