יואל, לעיונך

Boogi25

New member
דמגוגיה זולה

אם בשנה X: הכנסות העניים: 1000$, מעמד הביניים: 2000$ והעשירים: 3000$, כלומר: העניים 17%, מעמד הביניים 33% והעשירים 50%. ובשנה X+5: הכנסות העניים 2000$, מעמד הביניים: 3000$ והעשירים: 7000$, כלומר עניים: 17%, מעמד הביניים: 25%, ועשירים: 58% זה לא אומר שהכלכלה לא בסדר, זה אומר שמישהו מנסה למרוח אתכם.

רוורס

New member
כן, רק שזה לא מה שקרה

וכשהיה צריך לעדכן את שכר המינימום והקצבאות, הדבר נעשה בניגוד לדעתו של אולמרט ובצו בית משפט.

רוורס

New member
אתה מדבר על מדד אי שיוויון בהכנסות

שהוא מדד חשוב שמראה על בריאותה של חברה. במדד הזה נמצאת ישראל במקום הלפני אחרון, לפני ארה"ב בלבד.

yoelth

New member
חלק מהדברים בהחלט בעייתיים

ומפריע לי שקדימה דומה יותר מדי לליכוד. זו אחת הסיבות שאני עדיין קול צף אמיתי ומתלבט חזק חזק.

רוורס

New member
היועץ המשפטי לממשלה אמר את דברו

והיום בבקר אמר בית המשפט את דברו. הנגבי לא הולך לשום מקום. ואם הוא ילך אז יישאר בראון, הזכור מפרשת בראון-חברון. תשאר רוחמה אברהם סגנית שר הפנים שעסוקה בימים אלו במסע קניות של ראשי מועצות (כולל את זה שלנו), ויישאר כמובן אולמרט, האיש והחמלה. ובטח שכחתי עוד כמה.

רוורס

New member
ומכירים את יואל חסון?

נמצא איפשהו במקום שכרגע נראה ריאלי. נציג "הצעירים" של קדימה. האיש שאתר "הליכודניק" זיכה אותו בכינוי "הקומבינטור של מרכז הליכוד" ושהוא בראיון אומר שהמודל שלו הוא צחי הנגבי.

מיקלול

New member
תראה, אין הרבה אופציות ונכון שקדימה

רחוקים מלהיות מושלמים. אבל אנחנו בוחרים בדרך וקדימה עם כל הליכודניקים שלה, תביא מדינה פלשתינאית ותקדם את השלום( אם יהיה עם מי ). ואני שוב אומרת- העבודה רחוקה גם היא מלהיות מה שהייתה בעבר הרחוק שלה, והמצע החברתי שלה לא רלוונטי כאשר כל התקציבים מועברים לבטחון ולדברים אחרים על סדר היום.

רוורס

New member
על איזו דרך את מדברת?!

של פרס או של דיכטר?! של רונית תירוש?! יואל חסון?! מופז?! בראון?! איזו דרך את רואה שם בדיוק? היום משהו אחד ומחר משהו אחר. אין דרך ואין אידאולוגיה. הכל תלוי בכיוון הרוח. קחי לדוגמא את הבלגן סביב דו"ח דוברת. מפלגת העבודה, כולל הביטחוניסטים, מדברת בבירור על הסטת תקציבים מהביטחון.

מיקלול

New member
מדברת על הדרך של שרון וציפי ליבני

למשל . לא ניתן להסיט תקציבים מהביטחון אם אין פתרונות למצב הבטחוני, הלוואי והיה אפשר. ברור לי שהעבודה ממשיכה גם בכיוון של השלום, אבל מצטערת כמו שאולמרט לא מושלם בשבילי , עמיר פרץ פשוט בלתי אפשרי לבחירה.

רוורס

New member
הדרך של שרון הייתה מפת הדרכים

ושלא יהיו יותר נסיגות חד צדדיות. הדרך הזאת נרמסת היום ברגל גסה ובלי סנטימנטים. והנה לינק "ישן" (כולה 9 חודשים) על אולמרט ולבני ועל דרך ההתנהלות שלהם.

מיקלול

New member
לא משכנע אותי, לא מדבר אליי, לא

סוחף אותי. ונכון אין היום מישהו בפוליטיקה שעושה זאת אבל הוא הגרוע מכולם. רוצה לשכנע אותי אחרת?

למעלה