יואו

chile776

New member
יואו

יואו כולם (שזה בעיקר "יואו דנה", כי קיבוצניקים הם סנובים שמסתובבים רק עם מי שהם מכירים). ביקרתי בפורום שלכם (שזה בעיקר "שלך", הסבר לעיל) על הבוקר, כדי לקבל "התרשמות כללית" וכאלה. סתם, נו, ביקרתי כי יש לי זמן מיותר, ואין לי הרבה כח ללמוד למתכונת בספרות. באע. חוצמזה, שאיך שלבשתי את אחת מחולצות מרצ על הבוקר, אמא אמרה שזה כמו הקיבוצניקים של פעם, והופ, נזכרתי באיזה פורום באינטרנט. אחרי שלא מצאתי אותו, באתי לפה. ועכשיו אני תוהה, האם אפשר לקרוא לזה "פורום הקומוניסטים", או שמא כל הקיבוצים פה עברו כבר תהליך של הפרטה כואבת וחדת ציפורניים, שהפילה את האידאולוגיה לשירותים והורידה את המים? אולי זה רק אצלנו? בברכת "יחי השמיני במאי". -יואב.

MsUnderstood

New member
יואבצי../images/Emo99.gif ברוך הבא!!!

כן כן,לפורום שלי..חחח היום בספרות מורחבת(זה סבבה) אני מקבלת דוח על הפורום.. בהצלחה בתרגום וזה

Indian Friend

New member
הרשה לי לשבור את הסטיגמה

ברוך הבא
אני מקווה שתשאר ותהנה..
יומטוב

roychu

New member
ברוך הבא.

למזלנו, לא, לא כולם עברו הפרטה. וסתם שאלה בקשר לניק, אתה צ'יליאני?

chile776

New member
אני מקווה

כי אני כבר טיפה נעלבתי. מאז שגנבתי להם אוכל בניצנה, קיבוץ חצרים מחרים אותי. נו, אפשר להתנצל? [אגב, היה לכם אחלה אורז].

chile776

New member
הא ודה

לא, אני לא צ'ינליאני, אבל אני מדבר את שפת המקום, ושפות של עוד כל מיני מקומות (ותודה לדנה, כפרעליה, שמאדירה את היכולת הלשונית שלי). בחוג החברים המצומצם, האוהב והמהולל שלי, קוראים לי "צ'ילה", "צ'ה", "י.י." וגם "קרל מרקס", הוא אלוהים בהתגלמותו. יש לכם מזל גדול, שרגל ההפרטה עוד לא דרסה את ה"בועה" למות. ההפרטה היא "הבראה חולנית", כפי שנאמר כבר מזמן, ב"המאבק"- ה-עיתון, ה-סוציאליסטי ה-פול מגניב של תנועת "מאבק סוציאליסטי" כפרות עליהם. ובעניין ה"כפרות": אני יודע, אני מחלק כפרות בקצב היסטרי, ומצר על כך, מאוד. צמחונותי וההתנגדות העזה שלי להתעללות בבע"ח לא עולה בקנה אחד עם "כפרה" פה ושם. הראשון שיסובב תרנגולת מעל הראש שלו יחטוף ניקור לפנים. מקסימום, נכין לכם תרנגולת מטופו. בברכת "העבודה משחררת את טלי פחימה [כרפעליה]", -יואב.

למעלה