יואו....

1manutd

New member
יואו....

אולי זה קצת מוזר אבל... יש לי בעיה מאוד רצינית : הרגליים שלי כל הזמן, אבל כל הזמן נרדמות (אפילו עכשיו!!!). אין לי מושג מה לעשות, להמ זה לעזאזל קורה לי ??? למה זה קשור ??? אם מישהו יודע....אני אשמח לקבל תשובה....

gaia20

New member
זה בגלל

זרימת דם לא תקינה. כנראה נימים שמתכווצים במהירות וחוסמים זרימת דם אל הרגליים. היתי מציעה לפנות לרופא.

עמית 29

New member
התופעה הזו

ידועה... אני לא חושב שלרופאים יש פתרונות פלא לבעיה. באופן כללי, ידוע שאיזון טוב מונע תופעות גם כמו נימולים והרדמויות של הרגליים. אני ממליץ גם על הרבה ספורט וזה לא סתם סיסמא!!! ריצה של 20 דק´ שלוש פעמים בשבוע תחולל נפלאות בגופך. זרימת הדם תשתפר יחד מצב רוח מרומם...בנוסף אפשר לבחור גם ביומיום לעשות פעולות גופניות כדרך אגב : כמו לעלות במדרגות גם איפה שיש מעלית, ללכת ברגל ליעדים קרובים וכו´ הצורך הזה של הסוכרתיים בספורט הוא לא איזה הערת אגב שכל הרפואים אומרים, אלא מרכיב חשוב בטיפול. אם מישהו זקוק להדרכה בהרכבת תוכנית אימונים אישית - מוזמנים לפנות אלי. בהצלחה

gaia20

New member
ספורט אכן מאוד יעיל

רק נא לא לעשות את הטעות הנפוצה ולנסות לחמם את האיזורים הרדומים... נימי הדם שמתכווצים, מתרחבים מהר מידי בחימום וכשהחימום נפסק, הם מתכווצים בצורה יותר קשה...

להיועץ ברופא

קודם כל מומלץ להיועץ ברופא! לגדי מאתר מתוקים יש ידע נירחב ביותר מומלץ גם לשאול אותו. בספר 203 תשובות לסוכרתיים מומלץ על איזון קפדני של רמות הסוכר וכן מדובר שם על סוג משחה שהינה המצאה אינדיאנית שרופא יכול להמליץ עליה. ממליץ שתפני את שאלתך לאתר דוקטור. מצ"ב הפניות למתוקים ולדוקטור.

למעלה