יואו אנשים

נזנז

New member
יואו אנשים../images/Emo5.gif

עכשיו 25 ל6 הרגע חזרתי ממסיבת הסיום שלי והיה פשוט נ-ה-ד-ר חבל"ז פשוט סופני נהנהנו השתכרנו חלקנו גם הקיאו (עיין ערך ארטיום והמבין יבין)וחבל שנגמר :( זה רשמי אני כבר לא תלמידת תיכון וזה מפחיד אותי , אבל שטויוות חפיף אני עכשיו ב high מהמסיבה מהאלכוהול שנשפך שם ח-ו-פ-ש-י-

shani yakovian

New member
היה פ33ההההההה

נזי איך שנהנהנו .... טוב אני היייתי כבר שפוכה שהגענו אז ככה שישר צנחתי למיטה וקמתי בערך לפני חצי שעה כאשר רעב תוקף את בטני ... היה נהדר
נהנהנו מאוד ... למה מסיבת סיום תיכון יש רק פעם בשנה ... חחחח היה גדול ... איאפשר פשוט לתאר רק מי שהיה שם יכול להבין ...

נזנז

New member
AS IF......

נעמי ברצינות על מי את עובדת תגידי את האמת תודי אני וכולם ספרנו בדיוק כמה שתית , שתית רדבול (זה שטויות), בקבוק בירה ובקבוק שלם של וודקה יא אלכוהוליסטית אז על מי את עובדת

מה את משוגעת...

אם הייתי שותה כ"כ הרבה, אני לא הייתי זוכרת כלום וסתם מקיאה. ועובדה שאני זוכרת הכל

shani yakovian

New member
פטריה תודי באמת ... ../images/Emo70.gif

שתית והיית שיכורה ..... וכולם יודעים את זה ...
זה שנפלת במדרגות את זוכרת ומילמלת כל מיני שטויות .... אין לך במה להתבייש אז השתכרת קצת ... כולם השתכרו ....
העיקר שנהנהנו והיה מדהים וכיף

נזנז

New member
נוני כנסי הנה מיד

מה את שפויה תגידי לי מי החזיק אותך כדי שלא תיפלי???? שיעול*אני ושני"שיעול וכל זה בגלל שהיית שיכורה אני חוזרת שנית ש-י-כ-ו-ר-ה לא היה לך כוח להרים את הרגליים בכלל אם היית שומעת ורואה איך אורטל מירב, עדי ופיני צחקו עלייך במיוחד על בקטע שגילגלת עיניים היית מבינה כמה מצבך היה בכי רע והיית מסכימה איתנו שהיית פשוט שיכורה

שמתם את הגלימות טקס בסוף?

אצלנו זה די מגעיל כי לחלק מתלמידים זה הגיע בקושי עד לברכיים ולא היתה אחידות...

shani yakovian

New member
לא שמנו אותם....

בהתחלה נכנסנו איתם לתוך האולם ... ונשארנו איתם כל הערב ... היה יפה מאוד... בעיקרון אני חושבת שזה היה לכולם האותו האורך חוץ מלפיצפונים שביננו או ללנגרים... חחח

למעלה