יואו אני מתה!!!!!!

gal love sims

New member
יואו אני מתה!!!!!!

נחשו את מי ראיתי בקניון עזריאלי?!?! לא אחרת מאשר לילי דביר או בעצם ליאת ביין!!!!! היא נתנה לי ולאחותי חתימה ואחותי המטומטמת ביקשה ספוילר :-\... טוב בקיצר היא בנאדם נורא נחמד והיא בכלל לא רעה כמו בסידרה(טוב זה די ברור חח...)... ואתם יודעים היא גם מורה למשחק!!אני מתה ללמוד אצלה!!! נ.ב.:אני ממש מצטערת שפתחתי הודעה חדשה!!!

chen010189

New member
ליאת ביין מקסימה

ועוד חודשיים אני מראיינת אותה אז גם ראיון יהיה לכם
אבל יש עוד זמן לדיבורים... אם את רוצה ללמוד אצלה, תבררי איפה היא מלמדת זה תמיד היה ידוע שהיא מורה למשחק בנוסף לשחקנית, איט'ס אוקיי

cutey baby

New member
איך????????????????

איך את מראינת את לילי??????? דיברת איתה?????? פליזז עם את יכולה תראייני גם את מיכאל חח

../images/Emo152.gifאבל?? למה?? כל?? כך??

הרבה????????? סימני????????????? שאלה?????????????????????? ושוב, תיקון לקריא: איך את מראינת את לילי? דיברת איתה? את תוכלי לראיין גם את מיכאל?

או בשפה גבוהה! חיחיחיי

איך את מראינת את ליאת? שוחחת אימה? האם תוכלי לראיין גם את מיכאל? סתם.. .שיגעון שלי....

KiShKooSh

New member
אני באה איתך../images/Emo13.gifנעשה עוד יום כיף../images/Emo3.gif

רק בלי רכבות ואוטובוסים לשם יודע איפה

chen010189

New member
ברור שאני לוקחת אותך כבר אמרתי ../images/Emo13.gif

את תהיי האשת ציבור שלי בסוף!
כל מה שקשור אליו\אליה\אל הנושא, את היחידה שיודעת\מעודכנת כך ש... ותגידי, מתי ציפורלה?

chen010189

New member
ביום שבת אין מצב שאני בת"א

בגלל שיש לי רכבת לת"א בימי שבת רק ב22:26 (הדיוק
) חבל...
אני עדיין צריכה לבוא לניסן נתיב 1) עוד יום כיף בליווי ביקי והפעם ללא הסיגריות של רובי 2) לראות סוף סוף את הבי"ס ואולי לנצל את העובדה ולקחת איזה פרוספקט עם מידע על המכינת-נוער בתקווה שאי-פעם יהיה מי שיממן לי כל כמה ימים רכבת לשם (למרות שיש הנחה מיוחדת לתלמידים בתחנות רכבת!) 3) הוא 4) הוא 5) הוא 6) הצגה! לא הייתי פאקינג 3 שנים בהצגה! (יום ה' אני אהיה בקזבלן... מה שאמרתי לך, אבל זה מחזמר, אני אוהבת הצגה ללא ליווי של שירים) 7) להכיר, הוא 8) ביקי בתגובה: "מיצית" שקט.

KiShKooSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

האמת יש מלא חמודים חוץ ממנו
שחקנים בניסן מה ציפית
?

Tu Lus

New member
וואי תבררי איפה היא מלמדת הייתי רוצ

ללמוד אצלהההההה

chen010189

New member
אז למה שלא תבררי בעצמך?

אם את באמת רוצה ללמוד משחק אצל שחקנית מנוסה - אל תחכי לי. אני אראיין אותה רק בדצמבר, והעיתון ייצא בסוף הסימסטר הראשון תבררי אצל גיורא, או דרור (העורך) אולי הם יודעים

Tu Lus

New member
אני רוצה בכללי לדעת. כרגע אני לא יכ

יכולה ללמוד אצל אף אחד אבל אצלה אני רוצה

chen010189

New member
אממ

טוב, אם את רוצה לחכות 3 חודשים... מה אני אגיד לך
אבל אם את באמת רוצה ללמוד אצלה משחק את יכולה לברר בעצמך כבר עכשיו

Tu Lus

New member
ומתי ללמוד?

יש לי תיכון, עבודה וצבא על הראש.. למה יש לך פרטים של כסף או כמה זמן החוג/קורס (איך שהיא לא עושה את זה..) ? במקרה?

../images/Emo152.gifנצל"שתי, נצל"שו, מנצל"שים

מבחן בלשון. נדחה למחר.
משפחה של ילד בכיתה שלי אימצו חיילת בודדה. לא לאכול בימי שישי. שתגור אצלם בבית. יפה מצידם, רק הילד בכיתה שלי הורס הכל בזה שהוא משוויץ בזה.
סתם רציתי לשתף. ומח אני מפקדת במשמרות זה"ב. איך אני לא רוצה את התפקיד הזה TTTTTTTTTT_______TTTTTTTTT סתם רציתי לפ]רוק עליכם עצבים. תודה על ההקשבה והמשך יום נעים. חן

chen010189

New member
יש לי יום שני מבחן בלשון!

אבל בתור אחת שיודעת אפילו מתי שמים פתח וקמץ, יודעת הגיות וקיבלה 100 במבחן שבודק את רמת הידע אני לא לחוצה

למעלה