יואו איזה מוזר

adidas88

New member
יואו איזה מוזר

יש לי אוטו פיג'ו 405 ידנית ואני רגילה לנהוג עליה. אתמול בן דוד שלי נסע ל5 ימים לחו"ל והשאיר לי את האוטו שלו (איזה חמוד) בכל מקרה זה מאזדה 3 מן הסתם אוטומטית. אז החזרתי את האוטו משדה התעופה וכשיצאתי מהשדה היה צריך לקחת את הכרטיס חניה וכל זה בכל אופן כשחזרתי לאוטו כנראה בטעות שמתי על רוורס והורדתי את ההנדברקס והאוטו התחיל לנסוע אחורה אבל אני רגילה לידני אז חשבתי- טוב האוטו מדרדר ולכן הוספתי גז (בשביל זינוק בעליה..) אבל היה אוטו מאחורי. נסעתיח רוורס יחסית מהר למזלי קלטתי את זה מהר ושמתי ברקס לפני שנתקעתי באוטו שהיה מאחורי. אבל זה היה מפחיד מידי! אני יודעת שאם נוהגים על אוטומט ומנסים לחזור לידני זה קשה. אבל למה הפוך זה קרה לי? זה אמור להיות קל!!!

../images/Emo6.gif

חחחח היה לי משהו באותו סגנון.. לפני שהוצאתי רישיון ובכלל לפני שהתחלתי ללמוד נהיגה אבא שלי נתן לי לנהוג והיינו בעלייה אז אמרתי לעצמי שמין הסתם כדי שהאוטו לא ידרדר אז צריך לעבור מהר מהברקס לגאז אז מהתנופה הדוושה של הגאז נלחצה כמעט עד הסוף והייתה תהום לפני.. זה היה מפחיד..

lsd600

New member
איזה שינוי

פיג'ו 405 ידנית ומאזדה 3... זה כמו לנסוע על אופניים ולעבור לאופנוע. טוב. בשביל מה כתבת את כל זה? במקומך לא הייתי מספר לאף אחד במשך 5 השנים הקרובות. כדאי שזה יישאר בינך לבין הפורום. דוד שלך לא ייתן לך יותר את האוטו.

Superdror

New member
אמממ...

אני לא יודע מי האופניים ומי האופנוע, אבל לדעתי ה-405 מנצחת את המאזדה 3 בנוחות, אבל שיהיה.

Superdror

New member
וזה קרה בגלל שבן דוד שלך לא הסביר

לך על תיבת ההילוכים מספיק :)

adidas88

New member
חחח מה יש להסביר?

זה סתם פשוט התרגלתי לאוטו שלי. זאת לא פעם ראשונה שאני נוהגת באוטו שלו. בכל אופן אני ממש ממש ממש אוהבת את האוטו שלי עכשיו עם כל העובדה שהוא ישן ולא הכי יפה בעולם. הוא הכי נוח והכי כיפי ועכשיו אני בטוחה שאני מעדיפה הילוכים על אוטומט!

R e A

New member
חחח כן גם לי היה קשה לעשות את המעבר

כאילו, אני נוהג על סוזוקי סוויפט שנת 90 ידני ושלשום חברים שלי נתנו לי לעשות סיבובים על המכוניות שלהם - מאזדה 3 ואוקטביה. עזבו את זה שאני רגיל ללחוץ על ברקס וגז באותה הרגל ולא השתמשתי בכלל ברגל שמאל, גם כל הזמן גם חיפשתי את הידית הילוכים כשהאוטו עשה קצת רעשים שהוא סוחב את ההילוך. גם באופן אוט' כל הזמן הושטתי את רגל שמאל לכיוון הקלאץ' שבכלל לא קיים. קיצר היה הזוי

מימוזה21

New member
חחחחח תיהי בריאה את עם הסיפורים שלך

קודם חניה עכשיו רוורס...מזל שלא התקרת לידיד שלך שיבוא לחלץ אותך :)

adidas88

New member
הוא עדיין בחו"ל ../images/Emo10.gif

חוצמזה אני בטוחה שזה קורה להרבה הם פשוט לא טורחים לספר

למעלה