יואווו

AnGeL DoLlY

New member
יואווו ../images/Emo41.gif

מישהו מוכן להסביר לי מה זה הסוד הגדול של משפחת קריין ?? אנ'לא מבינה! ואני סקרנית ביותרררר...

dark warrior

New member
../images/Emo58.gifהסוד הוא....../images/Emo58.gif

לא בטוח אם זאת שרידן אבל אומרים ששרידן בילדותה הרגה את מרטין פיצג'רלד (אבל של לואיס) אבל אני מאמין שהיא רק דקרה אותו ומישהו ירה כי מצאו כדור בקוטג' של שרידן...

python 4

New member
הסוד הגדול של משפ' קריין

הוא שלמעשה הם כולם שחורים! כן. מסתבר שאישתו העלומה של אליסטר היתה לא אחרת מאשר אמא של טיסי, וכן, ג'ולי ושרי הם שחורים (או אפריקאים אמריקנים כמו שמנומס להגיד). אליסטר שפחד שזה יחתים את שמה הצחור של המשפחה העביר אותם בילדותם ניתוח שגרם להם לשנות צבע, משהו כמו מייקל ג'קסון. עד עכשיו אף אחד עוד לא גילה את זה, אבל אם תשימו לב מדי פעם לשרי יוצא להגיד ללואיס "יוֹ יוֹ יוֹ בּרָדֶר וַואס אַפּפּפּפּ". אל תתפלאו, היא כושית.

purple3

New member
לא נכון........דיייי

אז רגע גם לי יוצא להגיד את זה מדיי פעם אז גם אני כושית....מגניב!!!!

אז מי באמת הרג

את מרטין
בסבונייה הזאת המון דברים לא ידועים, אין ספוילרים וטוב שכך. אגב, שמישהו יפטר את המתרגם/ת. היום בפרק רשמו "ממכם" וצריך לומר מכם, והשיא - במרתון של שבת כשאיתן אמר the hell with it תרגמו את זה ל... "בתחת שלי"
התפקעתי מצחוק חבל"ז, אתם לא מתארים

וואלה? לא שמתי לב...צחוקים!

אז הנה לכם ספוילר למי שרוצה לדעת
מ ז ה י ר ה ! ! אז שרידן זו זו שהרגה את מרטין, ואנחנו יודעים את זה כי איב העבירה אותה היפנוזה ובמהלכה היא הודתה בזה, אבל איב החסודה לא רצתה לפגוע ביחסים של לואיס ושרידן שהתחילו להתפתח, ולכן החליטה להעלים את הוידוי, שכמובן ידיו של אליסטר הגיעו אליו. בקיצור, איב יודעת את סודה השחור(לא הסוד ששרידן היא שחורה
) של שרידן.

kacho

New member
שרידן מאמינה בזה אבל ../images/Emo58.gif

זה לא נכון היא לא הרגה אותו היא רק חושבת ככה כי אליסטר וג'וליאן גרמו לה להאמין בזה אבל באמת זה הם שהרגו אותו!

../images/Emo58.gif

אז מה שקרה בעצם, ששרידן הנעל הזו, כמו בפרק הקודם, ראתה גופה והחליטה "הממ, יהיה בטח ממש כיף לגעת בדם שעל הכיסוי של הגופה!" וככה היא יצרה לעצמה טראומה כשהיא הייתה ילדה קטנה עם הדם על הידיים? כי סה"כ אין לה זיכרון שהיא יורה, סתם שיש לה דם על הידיים... את בטוחה שזה אליסטר וג'וליאן שהרגו את מרטין? איך את יודעת? כי ממה שאני קראתי אני לא זוכרת שאמרו את זה... למרות שנראה לי שבארה"ב לואיס די מתקרב עכשיו לגלות את האמת..אלא אם אליסטר יעלה על זה שהוא עובד אצלו בתור מתחזה.

LauraLF

New member
ספויילר

אומרים שלואיס קרוב לגלות את האמת.. ואליסטר חושש מאוד... בקשר למרטין..שרידן לא הרגה אותו... זה אליסטר...אליסטר וג'וליאן דאגו באותו לילה שהיא תאמין שזו היא...

Lazy Lady

New member
אתם רצינים עם השחורים האלה?

זה נשמע דפווק אבל בסדרה הזאת הככל יכול להיות.......!

למעלה