יואוווווווווו

יואוווווווווו

עכשיו ראינו את הסירטון של "שוק טורקי" איזה מתוקות חבל"ז...פשוט סוף הדרך!!!!!!!

מהוברמן: אסטרו-קסטרו הזו...

אין עליה... היא כ"כ מתוקה! יש בה משהו מיוחד כזה!!! משהו שנותן אנרגיה..(וזה לא המנוע..חחח) כזו דובשנית!!!!!!

כמו זה...

התמונה הזו רואות.. זה עושה אותה יותר קטנה...היא ממש לא ניראת מבוגרת.. היא כמו בת 16.. יש לה נפש צעירה וזה מה שחשוב!!! היא כזו מהירה..זריזה.. כזו..אנרגטית!!! בידיוק!!! מה הייתי עושה בלי בסן!!!!!!!? אבל בלי אסטרואית זה היה יותר גרוע..חחח

ותיראו את יסמיני...

משחקת אותה צפונית עולם!! אבל היא מזה קושקוש כזו!!! גם מתוקה!!! לדעתי(הרמן) אם היא רוצה היא יכולה להיות מלאך!!!!

וכרמו'ש...

איך אפשר בלי האוצר הזה?? היא כל הזמן מחייכת!!! היא כזו מאמייייייייייייי כבר סיפרתי לכן שהייתי ברוטשילד.. וראיתי אחת נישבעת לכן בול כרמי!! אפילו בשיניים ובחיוךךך שאלתי אותה "יש לך קשר לכרמי שימרון מחמסה?" היא אמרה לי "אני אוהבת אותה והייתי מתה שיהיה לי קשר אליה..וחייכה!" אז שאלתי אותה"את יכולה לחייך שוב?" היא חייכה ואז אני כמו האבלה אומרת לה "תודה!!" ואז הלכתי!!..חחחחחחחחחחחחח

ואיך אפשר בלי...

נושההההההההההההההההההההה ה= המדהימה הזו!! הכי בעולם!! נושה יש לך נשיקות מפה ועד תאילנד..!!

לילה טוב...

חחחחחח הולכות לישון.. התעייפנו... יאללה ביי ביי... סתם ניראה לכן?!(למרות שאין פה אף אחד) אנחנו הולכות לשבת על המיטה לרכל(ואנחנו יושבות על המיטה לא מעבר לזה..חחח) אז כל מי שרוצה להרים טלפון מוזמן!!!! נו נושה אסטרו מיני תתקשרו כברררררררררררררררר

למעלה