../images/Emo55.gifסיקור שלי על הארוע
אני משרשרת לכאן, כי השרשור על הארוע והמפגש כבר מפוצץ ואף אחד לא יקרא מה שכתבתי ודיי השקעתי... זה התחיל ככה: איזה חצי שעה של פרסומות להוט ולפרה הזאת, זה היה מעצבן
כל האולם היה מלא, אפלו ביציע, בת דודה שלי שבאה איתי והיא כבבר גדולה התפלאה כמה כולם אוהבים את השמיניה
אין מה לעשות- סדרה מושלמת|מאןהב|
אחרי זה כיבו את האורות וטל מוסרי עלה לבמה והתחיל לדבר, הוא הלך לאיזה אבא אחד ושאל אותו שאלות על השמיניה וביקש שהקהל יענה, ואז הוא שאל את הילדה שלו את מי היא הכי רוצה לפגוש והיא אמרה :
אדם חחחח שתגיד
מיכאל
הרגה אותי... אחר כך טל הזמין כל אחד מהשמיניה לפי הסדר והראו תמונות של כל אחד וקטעים מהסדרה איתו על המסך
להפתעתי הילי היתה
התחלתי לצעוקק
אבל היא לא הופיעה איתם
, לעומת זאת לימור אטיאס (ניצן) כן הופיעה איתם.. היא היתה מדהימה!
הם שרו את השיר של השמיניה ואת "התחלה חדשה"...
אחרי ההופעה הקרינו את פרק 114 [שלדעתי היה יותר יפה מפרק 115] מי שרוצה ספוילרים שיכתוב לי במסר או שישלח לי הודעה במסנג'ר: [email protected] כל פעם שהיתה נשיקה או משו יפה כולם האולם מחא כפיים ואמר ואואואואואוואואוא, חחחחח אח"כ היתה עוד הופעה של השמיניה והם שרו את "אין מקום אחר" ואת "סוד", איזה מדהימים
אחרי ההופעה גיורא (
)עלה לבמה והבטיח שתהיה עונה שלישית ושמחר הוא מתחיל לכתוב אותה
הוא הבטיח שהיא תהיה יותר מעניינת ויותר מותחת מהעונה השניה.. [זה יהיה קשה חח].
אח"כ כולם ספרו לאחור: 10,9,8,7... והתחילה ההקרנה של פרק 115 שהיה כפול באורכו
לא הכי אהבתי אותו.. ומי שרוצה ספוילרים כבר אמרתי.. אחרי זה הרימו את המסכים ופתאום לירון לב צץ ממתחת למסכים חחח, הוא שר את השיר של השמיניה בגרסה שקטה ואז כל השחקנים, גם השמיניה וגם האחרים עלו לבמה: ליאת, אדית, מאיה, תובל, אריה ועוד כמה...
ואז העיפו כאלה ניירות קטנים אדומים והיה מדהים
אני אישית נהנתי מאוד מאוד מאוד
הארוע עצמו היה
יותר ממה שציפיתי, אבל פרק הסיום, 115 קצת אכזב אותי, אבל בגדול, בכללי נהנתי מאוד
סתיו