יואב קריים - גדול !!!

יואב קריים - גדול !!!

הדבר הגדול שנקרא מדינה נקבע לפי מצבו של האדם הפרטי, ולא להיפך. קריים, שהודיע כי הוא מאמין כי יהיה חבר כנסת בכנסת הבאה סיכם את מסיבת העיתונאים באומרו: "כשאני מסתכל על מצע מרצ, אני יכול לסכם אותו במשפט אחד: והאהבת לרעך כמוך

OLIVERTWIST

New member
אז למה אתם שונאים מתנחלים.

יוסי שריד אמר על מפלגת העבודה "מפלגת העבודה מסריחה ולא רק מהראש" ב03.11.02 אז איך אתם מדברים על אהבה? יוסי שריד אמר בביקור ליד בית אל: "המאחזים האלה גרועים מחגורת נפץ" ב21.10.02 אז אתם מדברים על אהבה? ככה מדברים על אנשים מהעם שלך שאתה לא מסכים עם דרכם? מכנים אותם מחבלים? ששמו לרבין כפייה על הראש צעקתם שזה הסתה וזו הייתה אכן הסתה ואילו עכשיו המנהיג שלכם מסית לרצח נגד יהודים ואתם שותקים? צבועים!!!

למה לא לשנוא מתנחבלים??

רק שתדע לך שבהתנחלויות יושבים אנשים חולים בראש וקיצוניים מאד גם בדת וגם במדיניות. יש שם אנשים שכמו שהם תמכו ברצח רבין ככה הם יכולים לתמוך ברצח של ערבים או יהודים. בגלל המתנחלים יש לנו את כל הפיגועים כאן בבית ואם הם היו חוזרים הביתה לישראל במקום לשבת אצל הערבים כבר מזמן היה כאן שלום והיו נגמרים הפיגועים. חוץ מזה הם לוקחים מהמדינה המון כסף שצריך לתת לעניים ולפועלים

smile2life

New member
אל תכליל

רובם של המתנחלים נמצאים שם בגלל שרידי מדיניות ההגירה לחו"ל בתקופה ששרון היה שר השיכון בממשלת שמיר. וזאת נעשה ע"י תמריצים ועידודים כספיים לישראלים ותיקים ועולים חדשים. מדיניות של רמייה הובילה אחוזים רבים מקרב העולים החדשים של תחילת שנות התישעים לעבור ולגור מחוץ לישראל בשטחים הכבושים. לעומת זאת - המתנחלים האידיאולוגים מרוכזים בכמה התנחלויות מבודדות מחוץ לגוש ההתיישבות הכללי וההגנה עליהן מצריכה משאבים רבים שהיו יכולים להיות מנוצלים בדרכחם אחרות (כולנו זוכרים את הכתבה בבטלויזיה על אבטחת ציר תנועה בשביל שמתנחל בודד ייצא לעבודה מביתו באחת ההנחלויות השכוחות והמבוודדות בלב השטח הפלסטינאי אל ירושלים מרחק כחצי שעה נסיעה - תוך הקפצת טנקים וכוחות רגלים. דוגמא זו היא מייצגת, את הקורה בכל ההתנחלויות המבודדות, שרובן מאויישות ע"י מתנחילים קיצוניים השייכים לזרם המשיחי, שמונהג ע"י אפי איתם, ברוך מרזל ומודי זנדברג. ההתנחלויות הללו הן החלק הארי שגוזל בתקציה מהנזקקים לו באמת, שכבות המצוקה -החינוך-הבריאות והרווחה.

אשרת

New member
יש לי דבר אחד להגיד לך , את עברת

שטיפת מוח די רצינית, המתנחלים (עד כמה שאני איני אוהבת אותם) הם אנשים שמיישמים את האידואולוגיה שלהם בצורה שנראית להם ולכן אין לך זכות להגיד שהם חולים בראש (את עלולה להחשף לתיבועת על הוצאת דיבה) , דבר אחר, להזכריך שהממשלות, כולל ממשלות שמאל, הושיבו אותם שם ולכן הממשלות גם אחראיות על בטחונם עד כמה שלא נראה לנו...

גם הנאצים ישמו את ה"אידאולוגיות"

שלהם בדרכים שנראו להם. מאידך, ודאי שהממשלות אחראיות על בטחונם. ודרך אגב, גם על בטחוננו (על בטחון הישראלים הגרים בישראל), ולמען בטחון כֻּלנו הן, הממשלות שלנו, חייבות להחזיר את המתנחלים ארצה.

אשרת

New member
תעשה טובה ןתתחיל להתנהג כמו בן אדם

עם כל השנאה שאתה רוחש וגם אני רוחשת למתנחלים , ההשאווה ל"אידואולוגיות" של הנצאים היתה די מיותרת. ואף ממשלה לא תחזיר את כל המתנחלים לתוך הקו הירוק. תתעוררו.

iceviper

New member
לדנה

לקרוא לאנשים שמסכנים את חייהם 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע "מתנחבלים" ונרצחים בלי סוף זה לא ראוי.הויכוח של מרצ הוא עם המצאותם של המתיישבים שם מלכתחילה,וסדר העדיפויות ההגיוני שהוא שלום מעל שליטה ביש"ע. קיצוניים יש בכל מקום.

המתנחלים האידאולוגיים

אמנם מסכנים את חייהם 24 שעות ביממה, אבל גם את חיינו. והם מהווים חומר אנושי מפוקפק ביותר. ולטובת בטחונם, וכן לטובת בטחון הישראלים המתגוררים בישראל (יש גם כאלה), עדיף לסלק אותם משם, וכמה שיותר מהר. אתה צודק בקשר למתנחלים הרוצים לצאת משם ואין להם אפשרות.

smile2life

New member
לא שונאים מתנחלים

חושבים שההתנחלויות מיותרות ופוגעות בבטחון הכללי של אזרחי ישראל ובאמת הציווי של "ואהבת לרעך כמוך...." שעל-פי הלל הזקן יש לו המשך "כי אני השם אלוקיך" הוא הקו המנחה של מרצ. מרצ היא המפלגה היחידה שנתנה לאלו שלא בחרו בה. אני חושב שמוסכם על כולם ובעיירות פיתוח כמו דימונה אופקים לא הצביעו למרצ (וניתן לוודא זאת לפי סטטיסטיקות של ועדת הבחירות הארצית) ושלושת שרי החינוך של מרצ (אלוני, שריד, רובינשטיין) השקיעו בעיירות הפיתוח ונתנו יותר מכל שר חינוך אחר. זו אהבת לשמה

OLIVERTWIST

New member
המאחזים האלה גרועים מחגורת נפץ../images/Emo128.gif

זה לא ביקורת לגיטימית זה הסתה זה הסתה ממש כמו ההסתה שהובילה לרצח רבין לא למדתם כלום!!!!

וכי יש בכלל ספק לאור התבטאויות שריד

שחלקן צוטטו מעלה?! והרי הכינוי "מתנחבלים" שמור למצביעי מרצ בלבד [וכן אצל מצביעי מפלגות ערביות] וכי אין כינוי מלמד על שינאה עיוורת?!

למעלה