יואב דגני

יואב דגני

יואב חייב להפסיק לעשן.. הקול שלו לא נעים לשמיעה לא אהבתי את השירים למרות שניסיתי יותר נכון הכריחו אותי לאהוב.. לא מצליחה..

shahar1989

New member
אבל העיקר שאת מבינה שסיגריות זה

בריא. אהה כן... ויש בעיה ממש ממש ממש קלילה.. לא משהו רציני, קטנה כזאת.. לפי מה שסיפרו לי צריך להתחיל לעשן כדי להפסיק...

:-O די!! צריך להתחיל לעשן כדי להפסיק?!?

שוס! תמיד חשבתי שאפשר פשוט להפסיק לעשן.. סתם ככה

shahar1989

New member
חחח.. רונית -

המסר הועבר נראה לי, אף אחד לא מצווה ובטח ובטח שלא מחייב אותך לאהוב כל מוזיקה שהיא.. לא יואב ולא אף אחד אחר. את לא צריכה לאהוב הכל, ויותר מהכל חשוב לשמוע ולגבש דעה אישית וכנה על מה שאת אוהבת, בכל תחום בחיים. רק חשוב לי להגיד שלפעמים צריך לשקול מילים, לחשוב פעמים איפה ומאיזה סיבה אומרים את הדברים.. אי אפשר לדעת מי רואה ואולי נפגע מהדברים, אם זה הבנות בפורום, המשפחה של יואב או אפילו יואב עצמו.. אז זאת הבקשה האישית שלי אליך. שיהיה שבוע טוב.

מעניין שלהרבה אנשים הקול שלו מאוד נעים..

לא אהבת.. זכותך.. כל אחד והסגנון שהוא מתחבר אליו.. את לא חייבת לבוא לפורום שלו [אנשים שכן אוהבים אותו] ולהתלכלך.. מה חשבת? לשכנע אותנו שהוא לא טוב? או לשכנע את יואב להפסיק לעשן? לי נראה שסתם באת במכוון להרע... או שזאת סתם קנאה...

amitshilo

New member
../images/Emo124.gif60 שניות על יואב דגני ועישון../images/Emo120.gif

אז ככה, יואב מוסר שהוא לא מעשן (כמות סימני הקריאה היו רבים פה), ומעולם לא עישן. פותר לנו את הבעיות?

בוודאי

אתחרט על זה שהגבתי כי אני פשוט חושבת שזה טיפשי הלגיב לזה. אבל אני מניחה שהאיש שמאחורי הכינוי כנראה ידע שההודעה שלו תיצור כאן את התגובות האלו. בוודאי חלקינו גם די התעצבנו לקרוא את זה. חלקנו כעסנו ואולי אפילו נפגענו אישית. אבל בשביל מה?! פףף.. להבא, הודעות כאלה, פשוט צריכות להישאר יתומות מתגובות:)

למעלה