יואב אל תרביץ לי...

שiש

New member
יואב אל תרביץ לי...

אבל למרות הצהרותיך אני מתקשה להאמין שאתה נשאר אדיש לכותרת: "הפסד חוץ נוסף למכבי תל-אביב". יחד עם הנצחונות היפים שלנו, השבוע הזה פשוט מושלם!

אני אגיד את האמת

מכבי נחלשה בגדול. וגם אם הזריקה האחרונה של פארקר (שמאוד חששתי שתיכנס) הייתה נכנסת, עדיין, מכבי חלשה. ההבדל בין סולומון לשאראס מסתבר הבדל גדול (למרות שסולומון הבוגד היה טוב דווקא במשחק הזה). שאראס היה מנצח משחק כזה. נקודה. סולומון תמיד היה ממלא את הדלי ובסוף בועט בו, הוא עושה המון שטויות.. אז נכון, אני הייתי אדיש למשחקים של מכבי תל אביב שנה שעברה אבל בסוף שזה הגיע לרגע הפיינל פור כולנו סבלנו מתקשורת צבועה ומגועל נפש. ואני מאוד מאוד מאוד רוצה למנוע מצב שמכבי לא תהיה השנה בפיינל פור! אנחנו אנחנו במגמת שיפור. אני מקווה שהמשחק נגד ר"ג יהיה קליל כזה שננצח בקלות ונמשיך להוכיח שאנחנו קבוצה מצוינת. לא רוצה משחק שיוכרע בדקות הסיום כמו שהקבוצה שלנו יודעת לעשות לקהל, אני רוצה משחק טוב שנברח כבר ברבע שני שלישי. אחרי הכל זה לא נהריה, זה כולה ר"ג. בכל מקרה, אני מקווה שהשנה זאת השנה שלנו. אני לא רוצה להגיד כבר מילה מאוד גסה שקוראים לה אליפות... אממ.. אופס. סליחה. אבל anyway, המטרה שלי היא להגיע למשחק החם בטעון הזה במלחה מול מכבי ת"א כאשר אנחנו נמצאים רק עם הפסד אחד ומכבי כצפוי תהיה עם 0 הפסדים, ובאותו משחק לנצח אותם ולעלות למקום הראשון. (נהיה עם אותו מאזן כמו מכבי של הפסד אחד אבל נעבור אותם בגלל הניצחון עליהם). בכל מקרה זאת רק מטרה ואני מאוד רוצה שזה יקרה. בינתיים זה נראה כמו פתיחת שנה טובה. לא רוצה לפתוח פה חס וחלילה.. שיהיה לנו בהצלחה. ובואו באמת נתעלם ממכבי ביורוליג ונסתכל יותר על הליגה והיול"ב קאפ. אגב, קראתי היום בידיעות שג'אנקינס אמר שהמטרה היא מקום ראשון בכל המסגרות.

AGENT SHESH

New member
אוקיי, הפעם חטאתי,

וזיפזפתי. חמש דקות אחרונות, פעם ראשונה שראיתי את ווילי במדים הכחולים. היכולות האישיות שלו נשארו אדירות, והשתפרו מאוד בשנה בפילזן, הוא ביצע חדירות פנטסטיות. הבעיה שלו זאת אותה הבעיה שהיתה לו אצלנו - העקב אכילס שלו - שהוא אגואיסט. אם הוא היה שחקן קבוצתי הוא מזמן היה שחקן מוביל בNBA. איזה נחמד לשמוח לאיד על ההפסד שלהם. לא יודע, זה פשוט עושה לי טוב אחרי כל ההשמצות והירידות של המכביסטים על ההפסדים שלנו.

AGENT SHESH

New member
ההפך,

כשכתבתי שזפזפתי הכוונה היתה שזפזפתי אל המשחק של מכבי, לחמש הדקות האחרונות.

AmiTutiT14

New member
רבאק..

באמת אבל. בוקשי הייתי היום שניה אחת בבית.. ולפני שהייתי בקולנוע הלכתי עם חברים לאופטיקה דורון כי יש להם 4 פלאזמות ותמיד אנחנו רואים שם ליגת האלופות וכאלה.. והיה שם תמשחק. בקיצור, הגענו שתי דקות לסיום. חוץ משימחה ששארפ יצא בגלל עבירות ושמכבי הפסידה לא הרגשתי כלום. תאמת אפילו לא הכי שמחתי שהם הפסידו. פתאום אני מרגישה ריקנות, אין כבר את מי לשנוא. איזה באסה.

RAFI 20

New member
חחחח מכבי משחקים רע

ואני נהנה..זה אורגזמה בשבילי ברצינות.. סולומון מחריב להם את המשחקג€ג€ הם נראים חלשים כאלה חחח דומרקנט אחי הכושי דפק להם שלשות בראש יש יש מכבי הפסידה THANK U GOD

אריאל5

New member
אותי הכי מצחיק לשמוע אחרי כזה משחק

שהשופט נתן 10 נקודות מתנה למכבי שפיני אומר שהפסידו רק בגלל השופט. אם מכבי היו מנצחים זה היה שוד לאור היום. וזה שמכבי מתדרדרים ממשחק למשחק והפועל משתפרים זה משמח חבל רק שזה עדיין לא סוף עונה.

שiש

New member
אם מכבי היתה מנצחת

זה היה אך ורק בגלל שפילזן היו אפסים מהקו, אבל לגמרי. בחיים לא ראיתי דבר כזה. "וזה שמכבי מתדרדרים ממשחק למשחק והפועל משתפרים זה משמח" - במידה ולא ניפול במפגש עם מכבי, זה רק יהפוך הפסד שלנו להרבה יותר כואב במצב כזה.

eari

New member
חולק עליכם...

שימו לב, כולכם ציינתם שמכבי קבוצה רעה, שיחקה חלש, ולא מחוברת, אבל יחד עם זה אל תשכחו שהיא שיחקה מול קבוצת ההגנה הטובה ביורוליג, ועוד בחוץ, מה שלא מנע ממנה לקלוע כמעט 90 נקודות, וליהיות קרובה לנצחון, תעשו אתם חשבון מה יהיה כשהקבוצה הזו תתחבר קצת יותר ופארקר וויציץ יחזרו מטורונטו... לא הייתי מצהיר משהו לגבם בקשר להתחלשות.. שיהיה לנו המשך עונה מוצלחת.

אריאל5

New member
מכבי שלא מנצחת את פילזן כאשר

פילזן במשחק הכי חלש שלהם העונה מחטיאים המון מהעונשין ולעומת זאת מכבי זוכים לחסדי השופטים זו מכבי גרועה. אם לא היה שופט כמו שהיה מכבי לא היו מגיעים ל-90 ואפס היו מגיעים למאה. חוץ מבאסטון אף אחד לא תיפקד. ההוכחה הכי טובה שאני לא זוכר אי פעם ששחקן מכבי נחבר למצטיין המחזור אחרי הפסד של מכבי. תארו לכם שבאסטון לא היה מתעורר במשחק איך זה היה נגמר. מכבי היה להם מזל מתחילת המשחק ועד סופו ואחרי כל זה הם הצליחו להפסיד.

למעלה