יהלום משוגע

AshkA_

New member
יהלום משוגע

היום נפתח ב``ביקורת``. אל נא לשכוח שאיני מבקרת דגולה ומוסמכת ואני פועלת על פי כוח מחשבתי ושיפוטי בלבד ובלי שום השפעות מבחוץ, כי אלה דיסק שהגעתי אליו במקרה. הדיסק, שהתוודעתי אליו בדיוק אבל בדיוק לפני 4 ימים, וכבר הספקתי להתאהב בו נואשות. יש לי מן הרגל מגונה או שמא נאמר תכונה, שלפעמים מדהימה אפילו את עצמי. אני פלורוסנטית. אבל בצורה הקיצונית של העניין. עזבו את האזור של הבדיחות שלוקח לי זמן לקלוט. אני פשוט מגיעה לדברים לאט יותר מאנשים אחרים. לא יודעת למה. שמעתי עליהם כלכך הרבה, וגם בפורום הזה זיבלתם לכולם בשכל עליהם, אבל עדיין, פשוט לא יצא לי לשמוע. אז לכל הפלויידינים הורודים מביניכם, שיחקתם אותה. 13 דקות באו אלי בבום על ההתחלה. בתור אחת שהקטעים האינסטרומנטלים שלה הסתכמו במוזיקה קלאסית (לא שזה רע), היה לי קשה לאכול את זה בהתחלה. אבל לפתע פתאום משהו השתנה. לא יודעת למה, אבל התאהבתי ב- ``Shine on you crazy diamond`` גם שאר הקטעים לא רעים אבל זה, פשוט מהמם, כל חלק וחלק בו. כרגע זה מספיק לי, אני לא רוצה לשמוע עוד מהם בינתיים, עד שאני אכיר את ויש יו וור היר, טוב יותר. גם יעזור לי לקנות את הדיסק כי הנוכחי לא שלי. בכל מקרה, למרות הכל, הרצועה המהממת הזו עדיין לו מדיחה את שיר 2 באוקי קומפיוטר וגם לא את שמפיין סופר נובה של אואזיס (טעם וריח). לילה מקסים לכם

ברוך הבא ילדי,

ברוך הבא למכונה היכן היית? זה בסדר, אנחנו יודעים היכן היית... או-ווה, הלוואי והיית כאן, אלבום דגול, השלישי הכי אהוב עליי בכל העולם. אם היו מאיימים עלי ברצח, והייתי צריכה להגיד איזה שיר הכי טוב ואיזה הכי פחות הייתי אומרת ככה: 1. wish you were here 2. welcome to the machine 3. have a cigar 4. shine on you crazy diamond 1-5 5. shine on you crazy diamond 6-9 אין, אין אסור להפסיק לשמוע פינק פלויד באצמע, אסור, זה חטא. אבל אני אסלח לך כי את פלוידיאנית-ביגינרית.

JUVENTINI

New member
אל תגזימי .. :)

דיסק טוב .. כמו כולם .. אבל עד כמה שנמאס לשמוע את THE WALL ... Comfortably Numb ישאר תמיד השיר הכי יפה בעולם ובאמת זה אכזרי ללחוץ STOP באמצע שיר שלהם ..

JUVENTINI

New member
עוד מכורה לפינק פלויד .. :)

בימים הראשונים שיצא לי להכיר את פינק פלויד אני הברזתי מבי``ס רק כדי לשמוע אותם ! לא יכולתי להפסיק ... ווטרס הוא מחלה .. אבל הוא גם רופא .. והוא גם אלהים !:) כל שיר שלהם הוא ``בין השירים הכי יפים שלהם`` זאת הלהקה היחידה בעולם אני חושב שאין להם שיר מגעיל ...:) כואב לי הלב (לא באמת) שאת מכירה רק את Wish You תשמעי את ANIMALS דיסק סוף הדרך ! אולי הכי טוב בעולם ...

בלה בלה

New member
אם כבר

wish you were here יצא לי לחזות במחזה מצחיק לא מזמן.. בשעה שכל בית ספרי היקר התכנס לו באולם (לכבוד איזה פאנל..) צוות ההגברה החליט לשים את wish you were here ברקע.. זה היה פשוט מצחיק לראות את כל הפרחות והערסים (שהפכו להיות מאוד נפוצים בבית ספרנו, בעיקר בחטיבה) נאלצים להתמודד עם מוזיקה כזאת.. בלה בלה :)

בלה בלה

New member
אם כבר

wish you were here יצא לי לחזות במחזה מצחיק לא מזמן.. בשעה שכל בית ספרי היקר התכנס לו באולם (לכבוד איזה פאנל..) צוות ההגברה החליט לשים את wish you were here ברקע.. זה היה פשוט מצחיק לראות את כל הפרחות והערסים (שהפכו להיות מאוד נפוצים בבית ספרנו, בעיקר בחטיבה) נאלצים להתמודד עם מוזיקה כזאת.. בלה בלה :)

למעלה