יהלום ב../images/Emo47.gif - פרק 6
אז זהו... נפרדנו מהילדה המתוקה והגיעה הג'אנג-גום הבוגרת שנראה שגדלה אבל לא ממש הפנימה את אומנות האיך להימנע מצרות... הפרק הזה הזוג המוזר הזה, ההורים המאמצים, שוב קרע אותי מצחוק
אני שמחה שיש קטעים כאלה ולא רק קטעים שצריך לרוץ אחרי הכתוביות בניסיון נואש לקרוא 5 שמות של צמחים ב 2 שניות שמוקצבות לכל כתובית...
חייבת גם לציין שהנסיכה הזאת ממש הצליחה לעלות לי על העצבים! כולם מתרוצצים סביבה ומכינים לה אוכל מיוחד ודואגים לה ימים ולילות והיא לא רוצה לאכול כי לאורז יש 'ריח' מוזר? תאכלי משהו אחר!! או לפחות תגידי מה הבעיה! אבא שלך אמנם לא התלונן אבל גם הוא ביחד עם חצי מחצר המלך דאגו והתרוצצו ימים ולילות להכין לך משהו לאכול! וג'אנג-גום שוב בצרות... מישהו מופתע? כי אני כבר לא, נראה לי שזו תהיה המתכונת של הדרמה: ג'אנג-גום מנסה לעזור למישהו
|, ג'אנג-גום היחידה שמסתבכת
, ג'אנג-גום נענשת
, ג'אנג-גום עושה משהו שמפתיע את כולם וסולחים לה
והחוזר חלילה....
...... בנוסף, היא
שוב איבדה את המתנה שאבא שלה הכין לה (מי אמר שזה יהיה הרמז של הפצוע הקוריאני למצוא אותה?? מי???) • הספינה הייתה צריכה להגיע ב 3... היא הגיעה ואז מראים את הגברת צ'ה אומרת שהשעה 1 וצריך ללכת?! פיספסתי משהו או שהם על שעון ישראל? • עכשיו יש 2 פסיונים... מה עושים? מבשלים את שניהם או שומרים אחד לאחד מנישנושי חצות של המלך?