יהלום ב
- פרק 6

snowmusic

New member
אני מאוהבת בסדרה יהלום בארמון

בסוף השבוע ראיתי שוב את כל הפרקים, "השגתי" כבר את הost ואכלתי כל הזמן (מעניין למה?). בפרק חמש מאוד נהנתי מכך שגבירת החצר הראשית החדשה הראתה לכולן מאיפה מ..... הדג. כנראה בגלל שהיא ניהלה פעם מסעדה, אמנם מסעדה צרפתית
אבל גם זה משהו.

kiCkiC

New member
יהלום ב../images/Emo47.gif - פרק 6

אז זהו... נפרדנו מהילדה המתוקה והגיעה הג'אנג-גום הבוגרת שנראה שגדלה אבל לא ממש הפנימה את אומנות האיך להימנע מצרות... הפרק הזה הזוג המוזר הזה, ההורים המאמצים, שוב קרע אותי מצחוק
אני שמחה שיש קטעים כאלה ולא רק קטעים שצריך לרוץ אחרי הכתוביות בניסיון נואש לקרוא 5 שמות של צמחים ב 2 שניות שמוקצבות לכל כתובית...
חייבת גם לציין שהנסיכה הזאת ממש הצליחה לעלות לי על העצבים! כולם מתרוצצים סביבה ומכינים לה אוכל מיוחד ודואגים לה ימים ולילות והיא לא רוצה לאכול כי לאורז יש 'ריח' מוזר? תאכלי משהו אחר!! או לפחות תגידי מה הבעיה! אבא שלך אמנם לא התלונן אבל גם הוא ביחד עם חצי מחצר המלך דאגו והתרוצצו ימים ולילות להכין לך משהו לאכול! וג'אנג-גום שוב בצרות... מישהו מופתע? כי אני כבר לא, נראה לי שזו תהיה המתכונת של הדרמה: ג'אנג-גום מנסה לעזור למישהו
|, ג'אנג-גום היחידה שמסתבכת
, ג'אנג-גום נענשת
, ג'אנג-גום עושה משהו שמפתיע את כולם וסולחים לה
והחוזר חלילה....
...... בנוסף, היא שוב איבדה את המתנה שאבא שלה הכין לה (מי אמר שזה יהיה הרמז של הפצוע הקוריאני למצוא אותה?? מי???) • הספינה הייתה צריכה להגיע ב 3... היא הגיעה ואז מראים את הגברת צ'ה אומרת שהשעה 1 וצריך ללכת?! פיספסתי משהו או שהם על שעון ישראל? • עכשיו יש 2 פסיונים... מה עושים? מבשלים את שניהם או שומרים אחד לאחד מנישנושי חצות של המלך?

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif מה שאמרת ../images/Emo6.gif

אבל אני חושבת שנשאר להם רק פסיון אחד,כי לא הראו אותה אחר כך מחזיקה אותו. ולא רק שג'אנג גום הסתבכה גם הורידו בדרגה את האן וצ'ה :/

Bartal j

New member
LOL

הספינה הייתה צריכה להגיע ב 3... היא הגיעה ואז מראים את הגברת צ'ה אומרת שהשעה 1 וצריך ללכת?! פיספסתי משהו או שהם על שעון ישראל? חחחחחחחחחחחח
הרגת אותי עכשיו . לכי תדעי אולי זה כמו התנ"ך לא נערך לפי תקופות וזמנים?

GnomeBubble

New member
את מבינה? זאת בדיוק הבעיה עם בני-מלוכה

בכל מקום בעולם. הם בדרך כלל לא יודעים מה קורה מחוץ לבועה הקטנה שלהם (שם בדרך כלל הכל טוב...). וגם אם הם רוצים להיות הכי בסדר, אין להם בכלל מושג מה הם עושים לא בסדר.
הילדה הקטנה רק רואה אנשים מנומנסים שמבקשים ממנה יפה לאכול, והיא לא רוצה להטריח אותם עם שאלות - היא לא רואה את כל מי שמתרוצץ מחוץ לחדר שלה ומנסה למצוא לה אוכל מתאים. ונראה לי שעלית על חלק מהתבנית, אבל זה לא הכל. חכי חכי, יש לה עוד טוויסטים

Bartal j

New member
הכי טוב חיי מלוכה חח מי לא אוהבת להתבטל?

אני לא הייתי מתנגדת לגור בבועה כזאתי אם טוב לי.. LOL אבל ממש שמים לב בוכנית להשקעה של גבירות החצר באוכל והכל ובגלל חוקים נוקשים שטותיים ישר מענישים אז היא יצאה מהארמון כולה רצתה לעזור למה לעשות סיפור כזה? איזו משמעת יאללה יותר קשה מהצבא חחח

hila1994

New member
:)

אין אין הסדרה הזאת עושה לי את התאבון של החיים שלי!!!!

Bartal j

New member
נכון חח אני התחלתי לאכול את ארוחת הערב שלי

היא פשוט מעוררת תאבון... וזה טוב כי ככה עד 8 אני לא נוגעת באוכל חחח עוזר לשימור בגיזרה LOL

tigisti

New member
../images/Emo5.gifמורטת שערות!

היי בנות! ראיתי אתמול את הפרק של היהלום שבכתר. ואני מאלה שברגע שרואים שהיא מסתבכת מתחילה למרוט שערות על המיטה ומתחילה לדבר אל המרקע ואומרת לעצמ י (מתחילים לראות סימני אי שפיות אה!) ג'אנג גום מה את עושה תחזרי לארמון לפני שיתפסו אותך. אני זקוקה לספויילר ומהר אחרת אני באמת אמצא את עצמי במחלקה סגורה ( צועקת גאנג גום). אני חייבת לפחות לדעת מה פחות או יותר יקרו בפרקים הבאים כדי להכין את עצמי מנטלית .

Woogy

New member
בסדר ../images/Emo58.gif

עד סוף הפרק הבא (של הערב) היא תחזור איכשהו לארמון. זה מספיק או שצריך ספויילר של ממש?

מירב1210

New member
../images/Emo41.gifהייתה אחראית על הממרחים.

הגבירה הראשית היא ג'ונג היא הייתה היריבה של משפחת צ'ה.פחדו מפניה וכדי לא לאפשר לה קידום הגלו אותה להיות אחראית על הממרחים. היא כמובן יצאה ,ה מנצחת"! הבעיה שכל עוד משפחת צ'ה ברקע יהיה קשה לבסס מעמד של מישהו אחר במטבחים המלכותיים.

למעלה