יהייייייי אני וסי ( סיונוש) עשינו סצינה..תיקנתי סימני פסוק ודברים כאלה.. וזאת התוצאה:
S simsית New member 19/8/04 #1 יהייייייי../images/Emo80.gif אני וסי ( סיונוש) עשינו סצינה..תיקנתי סימני פסוק ודברים כאלה.. וזאת התוצאה :
יהייייייי../images/Emo80.gif אני וסי ( סיונוש) עשינו סצינה..תיקנתי סימני פסוק ודברים כאלה.. וזאת התוצאה :
J j e n n y lopez New member 20/8/04 #10 חח גו הילה וג הילה הילה המלכההההההההההההההההההה אפרת המושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חח גו הילה וג הילה הילה המלכההההההההההההההההההה אפרת המושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
א אפרת ונירו המדהימים New member 20/8/04 #12 חח גו נטלי גו נטלי נטלי המלכההההההה אפרת המוווווווווווווווווווושלמת
K KiShKooSh New member 20/8/04 #15 מווווווווווווו../images/Emo80.gif נטלי והילה המלכות ותזכרו אף אחת לא מוווווווווווווווווווווווווווווווווושלמת
מווווווווווווו../images/Emo80.gif נטלי והילה המלכות ותזכרו אף אחת לא מוווווווווווווווווווווווווווווווווושלמת