יהיה טרנס בחתונה?

עין הנץ1

New member
יהיה טרנס בחתונה?

מרחיב את הלב ועושה נעים בבלוטת התריס לראות שלפעמים כשהאהבה פורחת לא יעזרו תכשירים אנטיהיסטימינים (או היסטי-מיניים), כמו בדוגמא שלפניכם אותה ליקטתי מאתר וואלה אודות שני טרנסג'נדרים שנישאו במקסיקו. במקרה הזה אני חושב שתמונה אחת שווה אלף מילים ומילה אחת לא מספיקה, אלא צריך להוריד הכל. בתמונה רואים את מריו-מריה (זה זה שאוחז בכּוֹס, ותודו שהניקוד חיוני במקרה זה), כשהוא מפזיל מבט חולמני אל העתיד (רמז מַטרים - לא משהו), ולעומתו דיאנה-חוסה בעלת הלסת המרשימה והקיבורת האימתנית מנסה לצמק עצמה למימדיו המאתגרים-משהו של בעלה(?) (!). הזוג נישא (והצליח!) עם שמותיהם הקודמים וזאת כדי להינצל מתלאות ביורוקרטיות, וככה על הדרך שטח החתן את טרוניותיו: "כשאתה מנסה להתקבל לעבודה והמסמכים שלך לא תואמים את המראה שלך, אתה פשוט לא מתקבל. זה עד כדי כך פשוט". ואני שואל האם ישנם בנמצא מסמכים כלשהם שיוכלו להתאים למראה של האקסמפלר. טרוניה נוספת העלתה האחות (או האוחצ'ה) של הכלה באומרה: "בסופו של יום, אלו נישואים בין גבר לאשה, אז מה הבעיה בעיני אלוהים לתת את ברכתו לאיחוד הזה?", ואני אומר שהיום הזה הוא-הוא "היום הארוך ביותר" (ולא יום הפלישה לנורמנדי). ושלא תבינו אותי לא נכון, כל אחד אחד צריך לעשות מה שנוח לו, רק שלעיתים אני נתקף געגועים לעידן שבו היתקלות בתמונות קשות מעין אלו היו ברירה ולא מחדל. עין.

קפת

New member
שאין לי הרבה זמן, אבל אני בטרנס

מזה שהופעת. מאז איחלתי לך צום קל לפני לילהסדר, לא נראת במחוזותי. לא דאגתי. סתם התגעגעתי. לענייננו. יש לי שכנ/ה טרנסג'נדרית. ואם אי פעם הייתי קרובה להתקף לב, זה היה ביום שבו נפל לי האסימון (כי ככה אני, לא ממש מחוברת לרכילות השכונתית. והשכנות הזונות שלי לא מנדבות מידע מיוזמתן. הכל אני צריכה לגשש לבד, ומסתבר שכולם ידעו, חוץ ממני) אחרי שראיתי אותו/ה מסתובב/ת עם הילדים שנולדו לו/ה לפני המפץ הגדול.באמת ציצים יפים. אבל מה שהכי היכה אותי בתדהמה היה סרט בערוץ 8, על אחד שהפך לאחת, והחליט לחזור בחזרה. שנאמר: ההרים גבוהים יותר בדרך חזרה. וגם: הפוך גוטה הפוך. זהו, אני חוזרת לאספסת. יש לי עוד חצי שעה של ייסורים ואחורי זה אני הולכת להתענג על פרק מוקלט של ER. סלמנדרה!

לדעתי זה מצב אידאלי

האישה מורטת שערות סמיכות וצפופות מכל הגוף והגבר מדביק אותן על עצמו, ובשירותים היא מרימה את הקרש והוא מוריד. תמיד צריך להסתכל על החצי הרטוב של הכוס.

קפת

New member
כן, אבל...

כשאת אומרת אשה, למי משניהם את מתכוונת, כנ"ל לגבי הגבר. או שיש שם תחלופה לסירוגין על בסיס ג'נדריאלי? יש סוציולוג/ית באולם?

קפת, דמייני לך

עולם נפלא, שבו כל אחד נע בחופשיות על הרצף בין זכר ונקבה, כל רגע מחדש. כמה מרתק זה היה. סופסוף היית יוצאת מהנימנום שאת שרוייה בו. הגדרות עושות אותנו עצלנים. תצאי מהארון, תנערי את הנפטלין ותגרבצי.

קפת

New member
ואחרי שאגמור (הה?) לגרבץ

אני יכולה לעשות לי ילד?

קפת

New member
מותק, הסורבה התכווץ

אודיסאוס, מכשפת-על, יפה מצידך שהואלת להופיע. מה קרה? גמרת לעשות כלים, והיום לך 56 שניות פנויות לפני שמישהו הרגיש שאת מתבטלת והלך לחפש את החגורה? תשמעי, לפני כמה שבועות עשיתי סורבה מתותים. זה היה אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי אי פעם. נרשמו פה התעלפויות קשות-קשות, וכבר נשקל להתקין לחצן מצוקה. למרבה המזל, הסורבה אזל.

הסורבה אזל?

או שהשתבש לך המשפט איכשהו ומה שהתכוונת לכתוב זה שהמתעלפים אזלו? בינינו, זה נשמע לי הרבה יותר הגיוני בהתחשב בעובדה המצערת שאני טעמתי פעם את מה שאת הכנת.

קפת

New member
גם אני מצטערת

שביזבזתי עליך מעדן כזה. אני אשמה שאת מפגרת שלא יודעת להגיד לא, ושלא יודעת להעריך מזונות גורמה שהוכנו ביד אומן אוהבת? עזרא קדם, חכה לי ריש!!!

עין הנץ1

New member
סורבה מנוער? קניבליזם בפריימטיים!

מילא מצות מילדים, שלזה התרגלנו. טוף, אני מניח שבעידן עזרא קדם, חלק מהמתמודדים משתוקקים להפוך למתמודד-פלומבה בשידור חי.

ג'יזס, עין!

פיטרו אותך אח שלי, או שאתה ואלוהים מצאתם דרך לעקוף את האבטחה הכבדה ו/או למצוא פרצה שתאפשר לכם להסתנן למרחב הוירטואלי?

קפת

New member
את כזאתי אשה חסרת טקט

להגיד ג'יזס לעין? ככה? למה שלא תשלחי אותו להנהיג את מסעי הצלב?

הייתי שולחת אותו

אבל הוא עסוק כרגע בשיחות עם סוריה וממה שהבנתי, אין לעין רישיון לנהוג על האמר. אי אפשר מסעות צלב בלי האמר. טיפשה.

קפת

New member
אמרתי להנהיג, טיפשה את בעצמך. וגם מפגרת.

שלא לדבר על מאותגרת קולינרית. אדם במעמדו של עין לא נוהג בעצמו. גם לא על האמר. לא כל שכן על סוס. והוא לא כזה עסוק בשיחות עם הסורים. בזמן שהמתווך התורכי (?!?) רץ מחדר לחדר יש לו זמן לתכנן מסעי צלב, לחפש קואורדינטות בג'יפי-אס שלו, להורות על טבח, אונס וביזה, ולפצור ציפורניים בו זמנית עין הוא המולטי-טאסק היחיד ממין זכר שאני מכירה.

למעלה