יהיה בסדר חבר'ה מנסיון אני אומר לכם אם אתם מחפשים אהבה רק בחוץ לא חסר אנשים שימחו להיות איתכם
ש שיקדוש New member 28/4/06 #1 יהיה בסדר חבר'ה מנסיון אני אומר לכם אם אתם מחפשים אהבה רק בחוץ לא חסר אנשים שימחו להיות איתכם
ס סוף עונה New member 28/4/06 #2 כאילו מה??? ככה עם העקב?? באמצע של היבלת??? ואתה כולה בן 10 שעוד לא סגור על המיניות שלו
K Kטלנית New member 28/4/06 #5 ../images/Emo122.gif סופינק'ה בי-מת למה ככה../images/Emo35.gif איזה קבלת פנים חחחחחחחחחחח תעזבי ת'ילד במנוחה אוהפ'ת אותך נצלתי ת'במה להגיד לך שבת שלום אישה מדהימה זר לשבת בדרך אליך ...
../images/Emo122.gif סופינק'ה בי-מת למה ככה../images/Emo35.gif איזה קבלת פנים חחחחחחחחחחח תעזבי ת'ילד במנוחה אוהפ'ת אותך נצלתי ת'במה להגיד לך שבת שלום אישה מדהימה זר לשבת בדרך אליך ...
K Kטלנית New member 28/4/06 #4 ברור כאילו דעע'../images/Emo88.gif לא ת'בלבלת מי אמר חסר ולא קיבל שבת שלום לך סתם משעמם לי אז אני מק לך תדע אולי יצא לך שירשור מזה ...
ברור כאילו דעע'../images/Emo88.gif לא ת'בלבלת מי אמר חסר ולא קיבל שבת שלום לך סתם משעמם לי אז אני מק לך תדע אולי יצא לך שירשור מזה ...
מ מזל חי New member 28/4/06 #6 אממממממממממממממממ מה גם הילדים של חברי הפורום התחילו לכתוב כאן? יאמי איזה ממי