יהוה???

יהוה???

מה כאילו עכשיו אתה כלי שקראת לעצמך יהוה איזה גבר אתה תשמע כל פעם אני עולה לפה ומתאפק לא להגיד לך משהו אבל בן אדם אני לא אגיד שאתה אפס או משהו כזה אבל מה הקטע מה אתה מרגיש כלי כאילו שאמרת את השם שלל אלוהים ועכשיו תגיד אין אלוהים.... נו תצחיק אבל תשמע ותקשיב טוב למה זה חשוב לי ככה.... יהוה אני יכול להגיד כל הזמן הנה יהוה יהוה יהוה יהוה יהוה יהוה יהוה יהוה יהוה יהוה יהוה יהוה יהוה היהוה יהוהיוהיויטיכםןגךי, קיצר אני מניח שהבנת אבל מה אתה אומר שאתה אומר יהוה אחי כנס קצת לשורשים ש´ך ותבין מה זה אלוהים ותבין מה זה הכל אחי אתה יהודי תזכור את זה יעזור לך בחיים וד´בר איתי כשתגיע למסקנה מה זה יהוה או אלוהי ישראל.... ואל תגיד את זה סתם ואחי זה היה בשיא הרצינות ושיהיו לך חיים מלאים שמחה עד 120 ושיהיה לך רק ואמן סלה.... נ.ב. אם באמת אכפת לך ממה שרשמתי אז אחי אני מעריך אנשים כמוך לא שזה ממש אכפת לך אבל לא נורא .....

אה../images/Emo35.gif

אני לא אפס אני שתיים וכל פעם מישהו אחר יעשה לי את זה ????????????? דיייייייייייי רדו ממני!!!!!!!!!!!!!!! אני מבין שאתה מהלהקה אמן סלה נכון ?? א עם כן מה זה סלה??? אבא שלי לא הצליח להסביר לי !!! וגם מה השם שלך

סלה

"מלה מצויה ברבים ממזמורי תהילים ובספר חבקוק כמלת סיום לבית במזמור או למזמור כולו, ואולי כסימן לנגינה; ויש סוברים שמשמעות המלה - לעד, לנצח. ´אמן סלה´ - כן יהי רצון, אמן ואמן". מתוך: "המילון העברי המרוכז", א´ אבן-שושן.

סלה? שאלת?

קיצר אמן סלה זה מספר תהילים זה אמן מחוזק יותר זה אמן עם עוצמה עם חוזק עם נשמה עם חיים כאילו זה לא אמן שאתה אומר שאתה מדליק נרות של חנוכה זה אמן שאתה מוציא עליו את הרגש זה אמן רציני עם רצון וכבוד.... אמן סלה! וכן אחי אני מהלקה אני גיטרה וקוראים לי אילון...

benny afro

New member
איילוןןן!!!! גבר@!

איילון!! אח שלי האדום!? לא ידעתי שאתה בפורום איזה גבר! קבל קבל קובץ קומוניסטי כמו שתינו!

למעלה