"יהודי"? מחבל?

"יהודי"? מחבל?

יהודי מאורנית הסיע את המחבל שהתפוצץ בצומת גהה. אני לא מאמין יהודי שנולד לאב ואם יהודיה מסיע מחבל?!? כמה שאני יוסיף זה רק יגרע ולכן עד כאן הודעתי.
 

bigMEN

New member
זהות מעורטלת....

יהודי שלא יודע מדוע הוא הגיע לעולם, ומה תפקידו ויעודו בחייו, אין שום סיבה שלא יעשה דבר כזה תמורת בצע כסף. אם כתוב בתורה, "כי השוחד יעוור עיני חכמים ויסלף דברי צדיקים", לא כל שכן יהודי פורק עול, תינוק שנשבה, שנחשף לאי אילו שטרות מרשרשים בצבע ירוק, וודאי שינהג כך.
 

שיSY

New member
השוחד יעוור עיני צדיקים...

לא נאמר על הרג, על סיוע למחבל, זה נאמר על הטיית הדין . וחוזרת השאלה א"כ.
 

שריקו

New member
לא היה בכוונה

פעם אני העלתי טרמפיסת ערבי בטעות מירושלים לטלסתון
 

sarav55

New member
היום הערבים

כבר מתלבשים כמו יהודים מתפקרים ואין הבדל
 

בן הצבי

New member
מה זאת אומרת בטעות?

זאת אומרת שאמ היית יודע שהוא ערבי לא היית מעלה אותו לרכב? בושה שיש כמוך בעם זה.לא כך מתנהגים לבני מיעוטים "כי גר היית".
 

דוסית1

New member
בושה וחרפה!

אני לא מבינה איך אדם חרדי יכול לומר את מה שאמרת! " כל המרחם על האכזרים סופו להתאכזר על הרחמנים" ובמיוחד שאנחנו דנים עכשיו על אחד שמהטעות שלו שהסיע ערבי גרם לפיגוע והרג של יהודים! בושה וחרפה!
 

בן הצבי

New member
ראשית כל, (כבר) אינני חרדי.

אמנם בחיצוניות עדיין כן. שנית, אני דיברתי אך ורק על אותו אחד שאמר ש"בטעות יצא לו פעם להעלות טרמפ ערבי."
 

דוסית1

New member
מצטערת בשבילך...

ואם גם אותו אחד שהעלה את המחבל עשה את זה בטעות....??? ואם אותו ערבי היה רוצח אותו?? (ועכשיו כל יפי הנפש יגידו "מה, אף פעם לא היה יהודי שרצח??" בטח שהיה אבל במצב שלנו היום עם הערבים סביר להניח שהרוצח הבא יהיה ערבי... תחשוב על זה (איך בא לי להוסיף טמבל... אבל אני לא רוצה להעליב, אז לא! :)
 

בן הצבי

New member
את צודקת ברמת העיקרון.

אבל התייחסתי לנימת הגזענות שנשמעה מהודעתו של אותו אחד. א"א להעניש ענישה קולקטיבית את כל בני המיעוטים.
 

דוסית1

New member
זאת לא ענישה!

אם היינו חייבים לטרמפפ אותם אתה צודק. אבל אנחנו לא! (אני לא מדברת על טרמפ לעולם האמת... זה אפשר בכיף!) צריך לשמור מהם מרחק ולא להטמע בהם ולעזור להם! מדוע נפטר אהרון הכהן? רש"י חקת כ` כג`: "מגיד שמפני שנתחברו כאן להתקרב לעשו הרשע נפרצו מעשיהם החסרו הצדיק הזה...." ומה הם עשו בסה"כ??? בקשו לעבור בארץ! ואפילו לא נתנו להם לעבור... כל שכן לקחת אותם טרמפים.....
 
"מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו"

לא לחינם אומרים את זה. מתכוונים בין היתר, לעניות דעתי, שאנשים שמרחמים כך על ערבים שביום הם נראים להם עובדי מסעדה תמימים (למשל) ומסיעים אותם אחרי העבודה כטרמפ למקום שבו הם ישהו עד ליום העבודה למחרת. בערב אותם עובדי מסעדה תמימים אוספים ראיות לקראת פיגוע (וזה קרה במציאות) בסופו של דבר בגלל אותם הרחמים יהודים מסכנים נרצחים. מה שאומר שאותו יהודי שלא ביודעין עזר למחבל לאסוף ראיות לקראת רצח יהודים. מה שנאמר: "מהרסייך ומחריביים ממך יצאו".
 

שריקו

New member
למה שאני יקח סיכון לחיי

אתה יודע מה הערבים מוכנים לעשות הם מאוד שקרנים וגם צבועים אל תדבר בא נראה אותך במצב הזה
 

בן הצבי

New member
אני דוקא חי בעיר מעורבת.

נהגי האוטובוס- ערבים. נהגי המוניות- ערבים. אפילו רופא השיניים שלי ערבי. כשרוצים- חיים. וכשרוצים- מתים או הורגים.
 
גם אני באה מעיר מעורבת

העיר לוד. עיר שרבים בה ערבים שונאי ישראל תושבי השטחים שנטמעים בערביי לוד המקוריים. ערביי לוד מארחים אותם בשמחה, למרות שמדובר בשונאי ישראל ופותחים בפניהם את בתיהם בשמחה ומתחתנים איתם בשמחה. את השנאה שלהם רואים בעיניים. ראיתי את זה כמה וכמה פעמים. כיום אתה לא יודע מי הוא מחבל בפוטנציה ומי לא. בעיני זה לא משנה. אם הערבים הכביכול טובים מוכנים לארח בבתיהם את חורשי רעתי - בעיני הם לא פחות טובים מהמחבלים בעצמם. וכן, שמעתי את התשובה הזאת שיש כאלה שעושים את זה מפחד. לכאלה אני עונה - גם אני לא מוכנה להעלות אף ערבי לאותו שלי כטרמפיסט מפחד. אני לא מוכנה לגור בשכנות לערבי - מפחד. כשאני מזהה נהג מונית ערבי לפני שאני עולה על המונית אני במפורש לא אעלה על המונית הזאת - מפחד. אני לא רוצה שום קשר עם ערבי מכיוון שאי אפשר לדעת מי מביניהם חורש רעה כנגדי ומי לא ו...מה לעשות, חיי מאוד יקרים לי.
 
"כי גר היית בארץ"

נאמר על דבר אחר לחלוטין. אל תסלף ואל תסטה מן הפירושים האמיתיים. זה לא נאמר על רוצחים. אם הוא היה מעלה ערבי כטרמפיסט, לעניות דעתי האישית בלבד, הוא היה עובר על "ונשמרתם" מכיוון שאי אפשר לדעת מי מחבל ומי לא. על כן, צריך להיזהר מכולם. היו אנשים שחשבו שכאן בצפון הערבים לא יעיזו לעשות כלום מכיוון ש: או שהם בסדר או שהם מפחדים. הפלא ופלא (אותי דוקא זה לא הפתיע) את הפגוע במירון יזמו ותכננו דוקא ערבים ישראלים תושבי הצפון.
 
למעלה