יהודים מאמריקה : www.jtf.org/g למטה יש מערכת פורום מדהימה !! מומלץ !!
ש שרירי86 New member 14/10/06 #1 יהודים מאמריקה : www.jtf.org/g למטה יש מערכת פורום מדהימה !! מומלץ !!
ש שרירי86 New member 14/10/06 #3 ההנהלה לא רוצה שמאל . משעמם אולי לריב עם שמאלניים.... כמה אפשר לריב איתכם ???? זוכרים כמה אני הייתי כותב כאן פעם ???? הפסקתי, אני כותב איפה שאני רואה שיש עם מי לדבר .
ההנהלה לא רוצה שמאל . משעמם אולי לריב עם שמאלניים.... כמה אפשר לריב איתכם ???? זוכרים כמה אני הייתי כותב כאן פעם ???? הפסקתי, אני כותב איפה שאני רואה שיש עם מי לדבר .
ש שרירי86 New member 15/10/06 #5 צפונבון שלנו !! צפונפון למה שלא ניפגש על כוס קפה ותגיד לי את זה בפנים ?? אוישששש כי זה יהיה ממש כואב נכון ??
צפונבון שלנו !! צפונפון למה שלא ניפגש על כוס קפה ותגיד לי את זה בפנים ?? אוישששש כי זה יהיה ממש כואב נכון ??
F Fleddermaus New member 17/10/06 #13 ../images/Emo46.gif זה לא בוסני! לבוסנים יש איץ' בסוף השם שלהם!
א איילת מפיק ודי New member 20/10/06 #15 זה לא צפונפון אלא צפונבון שזה אומר צפוני ועוד סבון, עכשיו תחשוב למה דווקא משתמשים בביטוי הזה.
ס סלוניק New member 20/10/06 #16 הנחתי דווקא שזה מגיע מבונבון. ע"ע צפונבוניירה. בכל אופן קראי את ההודעה לה הגבתי.