יהודה נמאסת

Eladf2

New member
יהודה נמאסת

יהודה שאותו אני מאוד אוהב ומעריך כבר נמאס עליי כמה זמן אפשר לחכות לדיסק חדש לא משנה מה הסיבות כשיש לך כשרון אז אתה חייב לשתף בזה את שאר בני התמותה ולא לשמור את זה רק לעצמך.

קוקי500

New member
לכל אחד יש

קצב משלו זמן משלו וגם שיש כישרון כמו של יהודה ואין ספק שהוא ענק הוא לא חייב להגביר את הקצב .. כן יש רבים שמחכים אבל אני חושבת שההמתנה הארוכה תהיה שווה את זה זה לא חוכמה להוציא סתם אלבומים וגם להצליח יותר קשה לשמור על המעמד והערך הזה ומה לעשות דברים טובים הם נדירים ...

willo1

New member
חחחח מסכן.. זה באמת נורא לחכות

אבל דברים טובים לא באים בקלות

Eladf2

New member
הבעיה היא

שאחרי 6 שנים יש הרבה ציפיות מהדיסק החדש שאני לא בטוח שהן יתממשו ולראיה השיר 3 ימים שהוא שיר בסדר \ טוב אבל לא יותר מזה, הוא יכול היה בשקט להחליף את השיר הפקק האינסופי באיך קוראים לאהבה של ואף אחד לא היה מרגיש. אז בשביל זה חיכינו 6 שנים ??? ומה יהיה אחרי הדיסק שיצא בקרוב נחכה 10 שנים ?
טוב למרות כל מה שכתבתי אני קונה את הדיסק שניה אחרי שהוא יצא

willo1

New member
אני לא יודעת לגבי ציפיות..

מצידי שייצא דיסק אפילו בינוני בעיני אנשים (הרי ליודה ולנו זה לא ממש משנה) או כבר העדפות וציפיות הייתי רוצה שזה יהיה יותר בסגנון קיסריה, כלומר, המקבץ של השירים שהוא שר שם- הטובים ביותר לדעתי. ופחות כמו זה שהוציא עכשיו. אבל שוב, כל מה שהוא יוציא כרגע, כל עוד זה בעברית. אני אהיה מרוצה. לא ככה?

קוקי500

New member
רגע רגע

גם אם יהודה ינסה להוציא משהו בינוני אין מצב שזה יצא .. לדעתי לא ניתן להשוות בין שירים קודמים ותקופות אחרות

willo1

New member
נכון

בהחלט אין להשוות, איפה יש כאן השוואה?

קוקי500

New member
אני לא משווה

אבל יש כאלה שמצפים לחומרים כמו אז זמנים משתנים אנשים וגם רגשות וכמובן יהודה מאמינה שרק משתבח עם הזמן מחכה כמוכם לאלבום

mottie6861

New member
יודה במיטבו כאשר הוא חוזר לשורשיו.

הדיסק האחרון, לו הוא היה שותף ביוונית וכן ההסטוריה מוכיחים זאת ללא ספק. השירים שיוצאים מהבטן עוברים ומאירים את פוליקר במיטבו. למרות שאולי תפוצת דיסק ביוונית נמוכה מדיסק רוק בעברית, אני ומאמין שגם הגרעין הקשה, מתחברים ליודה השורשי העמוק והמרגש בדרך הטובה ביותר. מחכה בקוצר רוח לדיסק בו שר יודה ביוונית. יודה, תן לנו ולכל עם ישראל להתענג על המוזיקה שלך, לא רק בהופעות!

ספי סול

New member
גם זה יהיה אחרי הדיסק שאמור לצאת לפסח

מה זה לקראת פסח? כבר היה אמור לצאת לחג הדיסק לא..........??????עוד שבוע פסח............... מחר אני נוסע לבאר שבע....... רינה שומעת.....??? אני מחר בב"ש יבוא אלייך לחנות וגם נביא לך משהו טעים.......

Orwell1

New member
מתי בדיוק? זה חשוב כי...

אני טס ב 20 לאפריל לטיול ארוך מאד (8 חודשים) בחו"ל.. וממש חשוב לי שיהיה איתי את הדיסק, מכיוון שאני טס לאזור שאין בו... כלום. והסיכוי שהוא יגיע בדואר עד לשם הוא מאד נמוך.

למעלה