יהודה לוי...פחדן?

ירדנדן

New member
שום דבר בעולם..../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

לא יגרום לי לחשוב שיהודה לוי בקטע של נינט. שום דבר בעולם לא יגרום לי לחשוב שהוא באמת רוצה אותה..

ירדנדן

New member
אני יודעת..../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

אבל נינט כל כך לא הסוג שלו.. ליהודה יש תדמית של מישהו שיוצא רק עם בלונדיניות וזה.. אבל שיהיה.. לא ממש אכפת לי..

זה הפרטיות שלו מה כפ'ת../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

לכם מה הוא עושה בחיים שלו
מיצידי שייצא עם במבה שוש מה כפ'ת לי
זה דפוק שכולם נכנסים לסרט הוא בידיוק בן אדם נורמלי כמו כולם שיש לו חברה עשיתם סרט

danit1234

New member
../images/Emo45.gif צודקת לפעמים זה מסקרן אבל די

כמה אשר להכנס לבנאדם לחיים ?

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifזה נורא מזכיר לי את סיפור

טליעפר..שכל הזמן נכנסו להם לתוך הוריד

elii1988

New member
מה זה מענין אותם ראבק../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif

איך הם נכנסים להם לחיים הכתבים שם פשוט עלובים משועממים חסרי חיים ומעוררי רחמים
עדיף לעבוד בתור ג'יגולו או *ונה ולא בעבודה כזו... רודפים אחרי אנשים ועל כל פיפס עושים כתבה..
מה זה מענין אותם איפה הוא מתאמן ואיפה הוא משתין..גועל נפש הדבר הזה.. ועוד נותנים לדבר כזה עלוב פרשנות...פשוט לבכות כמה יש אנשים מסכנים בחיים

לדעתי...

זה זכות הכתבים להתערב להם בחיים כי אם הם רוצים להיות כוכבים אז צריך לדעת גם להתמודד אם כתבים

elii1988

New member
נכון, בראיונות מסודרים../images/Emo163.gif

בדברים שקשורים לתפקיד שלהם, כמו סרטים,פרסומות,תכניות או כל פרויקט אחר, ולא להיכנס להם לחיים הפרטיים ולפרסם אותם לעינהם של מאות אלפי אנשים

צודקת..../images/Emo205.gif

ברור שלא נעים והכלל.. אבל ככהה זהה#@~ ונראה לי שככוולםם שם כבר דיי רגילים לזה במיוחד יהודה לוי ועפר שכטר#!

elii1988

New member
אני ממש מסוקרן לראות איך../images/Emo163.gif

תרגישי אם יוציאו אותך כזאת חרא מול כ'כ הרבה גולשים כמו שהוציאו את יהודה לוי...אני לא היתי רוצה להיות במקומו. זה מביך ומשפיל.. "בורח מרן ומנינט" הם אפילו לא רואים מה הם כותבים..

טוובבבב...../images/Emo205.gif

עכשיו גרמת לי להסתכל על זה בדרך אחררתת$R!~
אבבלל נראה לי יהודה לא מתרגש הוא יודע שזה הכל חראאאאאא אבל איך הם עושים מככככלללל דבר קטטןן כתבה יאבא נהיה מפחיד:|

אז ככה...../images/Emo95.gif

אתה צודק ב-100 % שזה מגעיל ושפל לחטט לבן אדם בחייו הפרטיים ולפרסם כותרות כל כך מזעזעות ואולי מצד אחד העיתונאים הם מגעילים ודוחים וחטטנים אבל מצד שני זה הפרנסה והעבודה של העיתונאים והם עושים את עבודתם ובנוסף לזה אני חושב שהם כבר צריכים להיות רגילים לזה ואולי על פניו זה נראה שפל להגיד הם צריכים להיות רגילים לזה שאנשים מחטטים להם בחיים אבל להיות "סטאר" זה לא רק להצטלם ולתת חתימות אלא זה גם אומר שאתה צריך לדעת להתמודד אם הדברים של העיתונאים וזה חלק מלהיות שחקן כי זה כמו שתיהי בטלויזיה אבל לא תצטלמי כי אי אפשר רק לקחת את החלק הטוב של להיות שחקן אלא יש גם יתרונות וגם חסרונות וואו איזה חפירה
.

kuku woman

New member
בחייים אבל בחיים אני לא אהיה סלבב

עיתונות קרצייה פפארצי בלי סוףף נמאס !! מסכנים באמת..

אל תגזימי:\../images/Emo210.gif

עשיתםם מזה סבלל.. להיות מפורסססםםם זה כוללהה קצת לסבול.. וכל השאארר? ההכי טוב שיישש אז בלי להגזים הא..?

kuku woman

New member
לא משנה גם אם את מתחילה עם זה

מי אומר שתצליחי בעתיד?! וזה גם ככה מקצוע חרא

למעלה