יהה!!קולינג!!

princes15

New member
לאאא

אתה נשאר כאן???באסה...חכה חכה אני יאמלל אותך כאן.. וההעתקה של הכותרת זה היה כל היופי שבתגובה שלי..כנראה שלא הבנת..טוב זה היה צפוי... ואני בכלל לא דואגת שתמצא את הטעויות שלי...אתה לא מעניין אותי פשוט...ואני לא ישתנה בגלל אלא אני יכתוב איך שבא לי!! קפיש??
 

Knotted String

New member
ראשכוכב../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

לא כל המתרגמים.
 

Prophet Of God

New member
תגידי

אמממ יאללה בואי תגיבי לי פה משו שנון ונתחיל להסתלבט עלייך.
 

princes15

New member
פחח

אולי אני יתחיל להסתלבט עלייך.. אהה אופס!!כבר התחלתי ממזמן..סורי
 
תני לי להבין משהו...

את באמת חושבת שאת קוטלת אנשים עם הבדיחות המטופשות האלה? מה נסגר איתך? את מצחיקה בערך כמו אמא...
 

princes15

New member
אני יתן לך להבין..לא בטוח שתצליח..

אני לא חושבת ככה..אמרתי את זה??אולי אתה חושב ככה..ואני מה זה לא מנסה להצחיק!!ואם הצחקתי-סבבה לי!!אני שמחה שאני מצליחה להצחיק אנשים..בכיףף!
 
וואו, אפילו הבנת הנקרא אין לך?

שאלתי אותך אם את חושבת שאת קוטלת, לא אם את מצחיקה. לפחות תקראי הודעה ותביני אותה לפני שאת מגיבה. ומה קרה, סימני פיסוק התעללו בך כשהיית קטנה? עכשיו לתגובה להודעה שלך קצת יותר למטה כי לא בזין שלי לכתוב שתי תגובות: את קוראת ספרים על רמה, יופי לך. אבל אל תגידי על דברים אחרים שזה זבל. זה שאת לא אוהבת את זה לא בהכרח אומר שזה זבל. העובדה שהסיפור מתקיים בעולם עם חוקים אחרים וגזעים אחרים וקסם וכאלו דברים לא בהכרח אומר שהסיפור לא עמוק והדמויות לא עמוקות ושאין משמעות לסיפור. תנסי פעם לקרוא איזשהו סדרת ספרים [שיגידו לך מראש שהיא טובה ועמוקה, כי יש גם ספרי פנטזיה לא עמוקים, כמובן], ותגידי לי מה דעתך. עכשיו, ראית איזה יופי הגבתי בלי נסיונות לקטול ובלי העלבות. בא לך לנסות גם?
 

princes15

New member
לזה אתה קורא בלי העלבות?

עזוב אני יתעלם מהתגובה הזאת שלך ואל תשלח לי תגובות יותר סבבה?ביי
 
זובי

למה שאני לא אשלח תגובות יותר? איזה העלבות יש שם? הקטע של "סימני פיסוק התעללו בך"? חחח, אני אומר את זה לכל מי שלא משתמש בסימני פיסוק, לא את ספציפית. ואם יש עוד משהו, בבקשה תכתבי, אני אגיד סליחה גם עליו.
 

princes15

New member
חח למה שתשלח?

יש עוד הרבה העלבות..כל התגובה הייתה העלבה אחת גדולה..סתם לא!אני יעלב?ועוד ממך??לא..
 
תראי מזה...

אני מנסה לבוא אלייך ולדבר איתך כמו בנאדם, ואת ישר בקטע כזה? מה כולה ביקשתי, דיון רציני אחד בלי קטילות והעלבות [ושום דבר אישי, אבל את לא ממש טובה בזה מותק]. ועכשיו לעוד נסיון אחד: יש עוד משהו בהודעה שלי שהרגשת שבא להעליב אותך? שימי לב, אני לא שואל אם נעלבת, אני שואל אם יש בהודעה משהו שהרגשת שנכתב בשביל לפגוע בך. אם כן, בבקשה תכתבי מהו.
 

princes15

New member
לא..

לזה אתה קורא כמו בנאדם? כנראה אתה לא יודע מה זה בנאדם..תשתפר...
 

Prophet Of God

New member
וואלה..

את מסתלבטת עליי... אבל זה בלי להתייחס לעובדה שאת נכנסת בקביעות כמה ימים לפורום שלא מעניין אותך כדי "לקטול" גיקים שיכולים לגדל כמוך בכלוב. הא?
 

princes15

New member
בחיי שנמאסת

ומאיפה אתה מביא את המשפטים האלה??"...שיכולים לגדל כמוך בכלוב"??מה אתה רוצה??שקל לקנות חברים? אההה תן לי לנחש מאיפה המשפט הזה..יש 2 אפשרויות: 1. מהמוח שאין לך 2. מהספרים הדימיוניים האלה על שדים וטרולים..(אני צודקת??זה על זה??)
 

Prophet Of God

New member
נמאסתי?

ואת עדיין ממשיכה להגיב, משמע, רצון לצומי. אם אין לי מוח איך הבאתי ממנו משפט? ודווקא לא, מלא זמן לא יצא לי לקרוא ספר פנטזיה משובח, למרות שיש כמה משפטים מגניבים מפיטץ' בלאק וסרטים ומשחקי מחשב מגניבים. ולא מצאתי חברים בשקל, אולי אפשר לקנות את שלך? לכי חבקי אקליפטוס.
 
למעלה