למה עצבנות בן בדאלאק? עזוב, היא מצחיקה. אהבלה, אבל מצחיקה.
S SNoochy BooChyS1 New member 11/5/06 #64 תגידי יש לך איזה צורך קיומי עז לענות על הכל? כי אם כן-הגיע הזמן שתתבגרי מותק.
P princes15 New member 11/5/06 #71 כן יש לי צורך להוכיח אנשים.. אהה אופס...אתה לא נכלל בתוך ההגדרה של אנשים אתה עב"ם כזה..משו לא מוגדר...
כן יש לי צורך להוכיח אנשים.. אהה אופס...אתה לא נכלל בתוך ההגדרה של אנשים אתה עב"ם כזה..משו לא מוגדר...
P Prophet Of God New member 12/5/06 #152 המממ אשכרה עשית העתק הדבק לכותרת שלי? מה שמראה...המקוריות הזו..עמוקה כמו..כמו..דף?
P princes15 New member 12/5/06 #156 תגיד משעמם לך בחיים?? ויאללה דיי להתפלסף כברר!!שיגעת אותי כמו...כמו..לא יודעת...
P Prophet Of God New member 12/5/06 #163 נוצחת ביטץ' לא היה לך מה להגיב. את באמת רוצה שנמשיך לייבש אותך? כי לא יודע מה איתך,אני חושב שאת אחלה בדיחה.
נוצחת ביטץ' לא היה לך מה להגיב. את באמת רוצה שנמשיך לייבש אותך? כי לא יודע מה איתך,אני חושב שאת אחלה בדיחה.
P princes15 New member 12/5/06 #170 ביט'ץ?? תודה רבה...ואתה לא מייבש אותי..אתה פשוט לא לרמה שלי..ת'אמת..אין לי מושג למה אני מתווכחת איתך...
ביט'ץ?? תודה רבה...ואתה לא מייבש אותי..אתה פשוט לא לרמה שלי..ת'אמת..אין לי מושג למה אני מתווכחת איתך...
P Prophet Of God New member 12/5/06 #174 מאותה סיבה שבאת לפורום. חוסר חיים ונמאס לך להביא ביד כל היום? ואל תגידי לי זה המקרה שלך, מיצינו ת'בדיחה הזו, לפני כמה שנים, נסי לחדש.
מאותה סיבה שבאת לפורום. חוסר חיים ונמאס לך להביא ביד כל היום? ואל תגידי לי זה המקרה שלך, מיצינו ת'בדיחה הזו, לפני כמה שנים, נסי לחדש.
P princes15 New member 12/5/06 #180 אוףף אתה ממש קרציה תפסיק כברר!!מה הקטע שלך??אתה אומר עליי את כל הדברים האלה וממשיך לשלוח??פיצול..
P Prophet Of God New member 12/5/06 #185 כה יש לי ת'קטע הזה שאני שורף וקוטל אנשים מציקים, אבל מילא, אמרנו הודנא לא? אז בואי נמשיך שם.
P Prophet Of God New member 12/5/06 #81 איזה מפגרת טחחח אם לא היית אהבלה, היית מבינה... יא אללה, החוכמה שלך..יותר נמוכה מהכלב שלי. והוא ממש נמוך.
איזה מפגרת טחחח אם לא היית אהבלה, היית מבינה... יא אללה, החוכמה שלך..יותר נמוכה מהכלב שלי. והוא ממש נמוך.
P princes15 New member 12/5/06 #94 יש לי שאלה..אתה אכיאולוג במקרה?? אבל רק במקרה...כי אתה חופררר חפירות ארכיאולוגיות כמו שאף פעם לא שמעתי.. יש לך כלב??פשש יפה..מצא מין את מינו
יש לי שאלה..אתה אכיאולוג במקרה?? אבל רק במקרה...כי אתה חופררר חפירות ארכיאולוגיות כמו שאף פעם לא שמעתי.. יש לך כלב??פשש יפה..מצא מין את מינו