יהה!!קולינג!!

princes15

New member
יהה!!קולינג!!

איזה שוסס!!!! לא ידעתי שיש לסדרת הספרים הזאת פורום..מגניב לאללה... זה סתם ספרים מעעפנים..מי קורא תשטויות האלה בכלל?משעמם לי בחיים??

princes15

New member
אע??

אל תדבר איתי בקודים..לא הבנתי..דבר ברור אולי??

someboddy

New member
אתה מנסה להתחיל כאן מלחמה?

אם כן, אז אני אדאג שמאליס, דרקונית אדומה ענקית, תתקוף אותך. היזהר! לנו יש יצורים מיסטיים!

princes15

New member
שמע חבוב

חחחחחחח דבר ראשון אני בת!!! דבר שני - אתה זה שרוצה מלחמה אולי?? ותתבגר כב!תתקוף אותי עלקק.. דרך אגב...תמסור למה שמה..מאליס הזאת..ד"ש ממני..פשש איזה כבוד יש לה שאני מוסרת לד ד"ש..יפה לה..

Wing Chan

New member
כנראה שמאוד משעמם לך.

ננסה להסביר לך: 1. את טוענת שזה שוס שיש פורום לספרים האלה. ז"א שאת מתלהבת מעובדה זו ורואה אותה בעין טובה. 2. את אפילו מוסיפה ואומרת "מגניב לאללה". 3. פה את כבר סותרת את עצמך כשאת אומרת שהם מעפנים. אם הם מעפנים, למה את פה? למה לפתוח להם פורום זה שוס ומגניב לאללה? 4. משעמם לך בחיים? כן. מאוד.

princes15

New member
חחח

זה היה סתם בצחוק כזה!! אם אתה לא יודע אז צחוק=הומור=חה חה חה..יש מבין? ומה זה לא משעמם לי בחיים..אולי לך משעמם שאתה קורא תספרים הילדותיים האלה...ספרים על מפלצות???את מי זה מעניין?אהה שכחתי כמובן- אותך!

Wing Chan

New member
חמודה את. ומה מעניין את גברתי?

אה כן, אני יודע! כוכב נולד! שי גבסו! נינט טייב! הראל מויעלסקעתהומואחר! שיו אני מתה כאילו שיו!! אהבלה.

princes15

New member
אהבלה אחותך!!

וכן אני יודעת שאני חמודה תחדש לי משו אחר... ולא גם הדברים שציינת לא מעניינים אותי...מה אתה חושב שאני?ילדה קטנה??בעצם..אל תחשוב..זה לא התחום שלך!!

Wing Chan

New member
אחותי גם אהבלה, אני יודע.

ילדה קטנה...אמ, איך להגיד? כן. אז מה כן הילדה הקטנה, סליחה, הגדולה והבוגרת שבאה לצחוק עלינו כי אנחנו כאלה קטנים וחסרי חיים, אוהבת? [אם היא אומרת שהיא אוהבת דיונים פילוסופיים על קונפיוציוס אני מתאבד או משהו
.]

princes15

New member
חח טוב שאתה מודע לעניין..

חח ברורר!!קלעת למרה!דיונים פילוספופיים על קונפיוציוס אני אוהבת!(מה??מה זה בכלל?) סתם..אממ אני אוהבת לדבר על פוליטיקה, פוליטיקה ו..פוליטיקה..ותאמין לי שזה עדיף מאשר כל המפלצות האלה שלכם..

crysania

New member
הנה לך ניתוח

הפוליטיקה הישראלית לא מעניינת יותר מדי- הכל סובב סביב מאפיה. המאפיה הישראלית זה בתכלס הממשלה! וחוצמזה הספרים של רומח הדרקון זה לא רק מפלצות, יש להם מסר חזק והם כתובים בשפה יפה ומעניינת (בלי להתחשב בפאקים של התרגום), כך גם הדמויות עגולות ומתפתחות במהלך היצירה, לכל דמות יש את המוסר שלה- השקפת העולם שלה. מרגרט וטרייסי הצליחו לתאר כל דמות בין השורות, ככה שלא כל אדיוט (וכן אני רומזת משהו..) יצליח להבינם. העלילה החיצונית, לא רק הפנימית, חבויה, וצריך להשקיע לפחות שניה של מחשבה למה כל דבר קורה, ולמה כל אחד נוקט באותם הצעדים. אני יכולה להביא לכך מליוני דוגמאות אבל את לא תביני כי מניחה שלא קראת את הספרים. או שכן? את לא ברורה מדי לאור העובדה שאת מדברת בשפת רחוב, שפה "פקאצית", שאין להעריכה או להבינה כהלכה. תגידי, קראת את היצירה "תפוחים מן המדבר"? לא, כנראה לא. את די דומה לדמות הראשית שם. זאת שקועה בדתה ואת שקועה בשרשרת ה"פופולריות" של הנוער כיום. מה שה"חבורה" מחליטה, כך יהיה. אין לך מחשבה משלך כי זו מושפעת חזק מהסביבה. הסביבה מעצבת אותך, בדיוק כמו שהיא מעצבת את הדמות הראשית בתחילת היצירה. *אם קראת והבנת, אז כל הכבוד. אם קראת ולא הבנת כלום, אז- בדיוק!

princes15

New member
תראו אותהה

מה זה הפוליטיקה הישראלית לא מעניינת??את רואה?את שקועה בתוך בועה כזאת שרק את בתוכה...לא רואה מה קורה בעולם ולא מעניין אותך שום דבר..ככה את?אם כן..חבל עלייך..ואיך הגעת למסקנה שאני אידיוטית ו"פקאצית"(או איך שלא אומרים את זה..אני לא יודעת מה זה בכלל)? יואוו זה ממש מעצבן אותי שאנשים שלא מכירים אותי אומרים עליי סתם שטויות..כי אני מזה לא אחת שמושפעת מהסביבה..אני ההפך הגמור!!עושה מה שבא לי ולא רואה אף אחד ממטר.. *וכן, קראתי והבנתי!!

princes15

New member
חח תודה...

פעם ראשונה שמישו מפרגן בפורום הזה..תמיד יש פעם ראשונה לא?

תשימי לב למשהו

יא סתומה. את אומרת ש"זה ממש מעצבן אותי שאנשים שלא מכירים אותי אומרים עלי סתם שטויות", יא חתיכת מטומטמת. את באה לפורום של אנשים שאת לא מכירה ומתחילה לזיין ת'שכל על זה שאנחנו גיקים שמדברים על מפלצות, אבל את לא אוהבת ש"אנשים שלא מכירים אותך אומרים עלייך סתם שטויות". לכי כוסעמק. *מרביץ לקיר* *נרגע*

princes15

New member
אני פשוט בשוק!!

למה מי אתה חש שאתה שתדבר אליי ככה??תתחיל להרגיע עם עצמך..בחיי יש לך בעיות נפשיות!!אידיוט...

someboddy

New member
RE:בלה בלה בלה

שאלת "למה מי אתה חש שאתה שתדבר אליי ככה??". אני אענה לך במקומו. הוא לא טרול, ולכן הוא יכול לדבר אליך, הטרול, כמו שהוא דיבר.

למעלה