יההה!!

BiAAcH

New member
יההה!!

היום הייתי אצל חבר וזו נסיעה של איזה ק"מ באופניים, אז כשהגעתי הבייתה מה זה רציתי לנסוע, לעשות תרגילים וכאלה, ובדיוק אז ראיתי את שכנים שלי עם הסקט בחוץ, אז נסעתי איתם, בהתחלה סתם עשיתי אולי מעל סקט אחד, ומשם המשכתי ובסוף הצלחתי מעל שני סקטים!! זה מעולה!! ואח"כ עשינו איזה קיקר קטן של איזה 20-30 ס"מ, ושוב התחלתי לקפוץ מעל סקטים והשיא היה 3, ואז ניסיתי 3 וחצי, אחרי איזה 3 נסיונות כבר מתתי, אבל כמעט הצלחתי, היו חסרים לי איזה 2 ס"מ או פחות.... וחוץ מזה, הצלחתי כבר כמה פעמים טייל סלייד מקיקר קטן כשהסלייד יורד מהקיקר, אבל אני עוד צריך לעבוד על זה, כי אחרי איזה 10 נסיונות שמתוכם היו 4 הצלחות, נחתתי חזק על הגלגל האחורי והוא התפוצץ... יאללה, ספרו על מה אתם עובדים עכשיו ומה אתם מצליחים...

REAL boy

New member
חחחחחח לא כדאי לכתוב תשירשור...המממ

בפורום סקייט?!?! אבל אתה מחליט חחחח אתה הבוס..

JACKASS 4 LIFE

New member
יההההה!

טייל סלייד? יעני סמית? מוזר =\... ו..אני עכשיו מיתאמן בסקים בורד...זה ממש כיף.. ויש לנו בחוף קצת "ביץ' ברייק" אז זה כיף..ואני מיתאמן שם על אוף דה ליפ..פלוטר..שטויות של גלישה.. ובסקייט על נולי היל שהיה והלך =(...

VVEE MAN

New member
רשימת תרגילים שאני מתאמן עליהם כרגע

וריאל היל נולי היל נולי פליפ פייקי פ.ס היל פ.ס היל פייקי ביג פליפ ועוד כמה

JACKASS 4 LIFE

New member
וואלה אחי...

אני חושב שנולי פליפ זה אחד התרגילים היותר קשים שיש...לי לפחות =\.. גם פייקי ב.ס היל...אהה בן יפתח נחת נולי פ.ס היל מהבמה...חח פיתאום ניזכרתי...

VVEE MAN

New member
כן תרגיל מעצבן

אין לי מספיק קורדינציה ברגל שמאל עדיין הוא עושה לי רק חצי סיבוב בינתיים אבל יהיה טוב

למעלה