יההההה!

הרמוני

New member
יההההה!

ג'אג כל יום שבת בסטאר וורלד ב 12:00 בצהריים ושידור חוזר ב 21:30 בערב!! שני פרקים חדשים של ג'אג ביום אחד איזה כיף!!! מישהו ראה היום בסטאר וורלד ויודע איזו עונה זו? זה בטוח אחרי 6 אבל אני לא יודעת אם 7 או 8 (או 9?!) מישהו? ANYONE?

Dark Storm

New member
זה פתיחת עונה 7 היה...

ראיתי את זה כבר בפעם הראשונה שסטארוורלד שידרו את העונה הזאת. (למי שרואה את העונה הזאת שימו לב לתאריכים בתחילת כל פרק - זה בגלל ה 11 בספטמבר...)

יששששששש!!!!!!!!../images/Emo58.gif

ישששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יווווו איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש יש יש י/ יש יש יש יש יש יש יש יש מה הפסדצי את אדריפט?? אויש חבל זה נראה לי פרק יפה!!!!!!!!! חההההה נמתי שבאגמי עוזב.. ?P:))) יששששששששששששש איזה כיף... איז אבל השידור החוזר היום חופף עם ג'אג בערוץ 3... אררררר יתערבבו לי העלילות..:( טוב לא נורא... יוווווווווו איזה כיייייף!!!!!!!!!!!!!! :) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ד"א היי כולם~ :)

גיל! מה קורה מותק?

איך עבר עלייך הסופ"ש? בלי הקפצות מפחידות אני מקווה.... אצלי הכל טוב... אני מנסה לחשוב איך אני אראה חצי פרק בסטאר וורלד ופרק בערוץ שלוש בו זמנית.... אררררררררר שונאת את זה שאני לא יכולה להקליט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה הייתי צריכה לעבוד היום בבוקר...:(((((((( הממ.. יש למישהו פתרון יצירתי? אה ד"א אם כבר מדברים על יצירתי- אתם אוהבים אותי נכון? ואתם לא רוצי שאני אכשל בבגרות שלי באמנות נכון? :) אז תעזרו לי בבקשה!!! אני צריכה רעיונות לעבודות בנושא נשיקה.. ( נושא הכי גרוע בארץ , אני יודעח.... בואו נסכם את זה בזה שזה סיפור ארוך והמורה שלי לציור זונה ) כל מי שיש לו רעיון שיילח לי מסר פליייייייייייייייייז :)) דה רבה~~ :))

Dark Storm

New member
הסופ"ש עוד לא נגמר...

עובדים לילה היום
אולי תבקשי ממישהו (חבר/ה, ידיד/ה, חייזר/ה
) שיקליט לך פרק אחד ותראי את השני... ? בקשר לעבודה שלך ? אולי משהו כמו קולאז' של נשיקות מכל מני סדרות טלויזיה בין זוגות כמו הארם ומאק / סקאלי ומאלדר / דוגט ומוניקה / רוס ורייצ'ל.... ?

אווווו... הרעיונות של שניכם מוצלחים

ביותר!!! כבר ציירתי את דוסון וג'ואי
אז הארם ומאק יכול להיות תוספת מוצלחת.... והקולאז'... זה טוב הבוחנים אוהבים קולאז'ים.... :)) דב רבה לשניכם~ וגיל- בהצלחה במשמרת היום... תשמור על עצמך~

Dark Storm

New member
אין בעיה ../images/Emo13.gif

בהצלחה עם העבודה
מזל שיש ליידי הים 2 טלויזיות במשמרת - אפשר לשים ג'אג בסטאר באחת ובערוץ 3 בשניה

תחח.. ראיתם את התקציר

של ג'אג בסטאר?? משעשע... כתוב שם משה בסגנון של-" תכנית על קבוצה שחוקרת פשעים בצבא, שבראשה עומדים קומנדר הארמון ראב, לוטננט קולונל שרה מקנזי ואדמירל צ'גווידן והתובע לוטננט באד רוברטס..." לא יודעת להמ אבל זה שיעשע אותי...

harmless

New member
אוקיי אתם יודעים מה הרגע גיליתי?

שהסיומת של הפרק של yeah baby כשהארם ומאק עושים את הבייבי דיל-הם לא היו אמורים ללחוץ ידיים אלא אלה להתחבק?!!!! שדדו אותנו

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!!!

באמת שדדו אותנו!!!!!!!!!!!! :(( איך גילית את זה לפתע תרי?

harmless

New member
לא יודעת במקרה

הייתי באתר the semper harm and mac shipper site ושמה היו התמונות! מעניין למה לא שידרו את זה? מזה לחיצת יד ביחס לכזה חיבוק???

למעלה