יההההההה

vali האחת

New member
יההההההה

עברתי סוף סוף את הבגרות... חחחחחח אני סתם מתלהבת מעצמי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סימתי את ההסטוריה שלי להשנההההההההההההההה הדבר שהלחיץ אותי בטירוףףף וואי החיים יפים בלי הסבטוריה.... לא היה לי לאן לשרש...חחחח :)

SpyKid

New member
ברכותיי! ../images/Emo24.gif

הסטוריה זה איכס
אני מנסה ברגעים אלה ללמוד למתכונת בפיזיקה שיש לי מחר (החלק השני שלה), אבל זה לא כ"כ הולך.

מה השאלות שעשית?

עשיתי את 18, את 9, 10,6,1,2,5 היה מעצבן. מגן 80. בוחן דפוק שנתן לכולםלהעתיק וכולםצעקו והפריעו לי ויכלו לפסול לנו את הכיתה.. בויאקה.. עכשיו נישאר לי רק לשון השנה וזהו.. מהאיתך? לי יצא 6 וחצי עמודים.. וסיימתי רבע שעה לפני הסיום.

vali האחת

New member
מממ וואי אני מה זה לא זוכרת...

חחחח איזה בוחן קרוע היה לנו אבל.......חחחחח יש שנים הרי.. אז אחד היה ערסוואת מכוער כזה... והשניה זקנה אחת.. חחח הערס ישן כל הבחינה... גם כשהזקנה יצאה...וואי זה היה ממש מצחיק... :D חחח כן השאלות.. מממ שניה אני אבדוק. . . עשיתי 1,4,5 ואני אפשרות ב' אז עשיתי 14 15 17 18

אוו..את אפשרות ב'.. אני א'..

אצלנו היה רוב הבחינה בוחן אחד.. והבוחנת הזקנה [ אותו הרכב כמו שלך הא?!] סתם הייתה מעצבנת..ובהתחלה ניכנסה ויצה ואחרי זה יצאה סופית ככה שהיו לנו בערך 90 דקות של בגרות עם בוחן שלא איכפתלו וללא בוחנת זקנה מעצבנת.. נו טוב.. זהו אני מניחה..

למעלה