יההההההה שלום!

xספירושx

New member
יההההההה שלום!

חיפשתי פורום כזה וסוף סוך מצאתי שלום, אני ספיר חדד מיבנה אני במגמת מחול אני רוקדת בלט קלאסי ומודרני14 שנים (מגיל 3וחצי בערך) אני בת 17 היום.. חולה על ריקוד בנוסף אני רוקדת גם גאז קומפוזיציה קצת פלמנקו קיצר הכווללל.. זה אהבת חיי:) מה עוד?! אה אתמול ההיתי בהרמת מסך3 היה ממש מקסים והיום אני ההיתי אמורה ללכת להרמת מסך 4 של יסמין גודר(שהיא ואיציק ג'ולי-זה היועץ אומנותי שלה, הם מישפחה שלי) אבל אין לי איך להגיע לת"א:( אז קצת באאעעעסה לי..: \ מממ וזהו אני חושבת..

F U N K Y GLOW

New member
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

את במקרה קרובה של שרית חדד או משו כזה ?!!!!? ואם כן....כל תנחומיי!!!(בלי להעליב)

maholnikit

New member
מה??

את קרובת משפחה של יסמין גודר??? מה היה במסך 3??. מה יש ב-4?? אני הולכת לראות ואני אפילו לא יודעת מה יש... רק יסמין???

xספירושx

New member
אממ..

כן אני ישפחה של יסמין..:) והיה ממש יפה בהרמת מסך 3 וב4 כן זה היה רק יסמין... ולא אני לא קרובת משפחה של שרית חדד..! ודרך אגב רונית זיו הייתה מורה שלי למודרני:)

l i t o m

New member
הייתי במסך 2

היה כל כך יפהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!! לא היה לי מושג שרננה רז הזאת מאהבה מעבר לפינה כוריאוגרפית כל כך טובה! מאוד נהנתי מהקטע שלה [רפאים]!! הקטע השני של רונית זיו [BEAUTY FREE] היה די לא ברור, והרקדנית נועה רוזנטל ממש איכזבה...הקטע האחרון של רמי לוי היה פשוט מדהיםםםם בעיקר בזכות הרקדנית הנהדרת שרקדה-טליה פז! פשוט מצויינת! בכל מקרה, ממש נהנתי

ש ו ר ט י

New member
נעה רוזנטל

היא המורה שלי... רקדנית מצויינת אבל אני, מן הסתם לא מתחברת לסגנון התנועתי שלה. אני לא מתחברת למודרני בכלליות, ולסגנון שלה בפרט

l i t o m

New member
אני

ממש אוהבת מודרני!! אחרי זה ג'אז, ואחרי זה בלט... היא מורה טובה? כי ההופעה שלה בכלל לא הייתה משהו..היא כאילו מרוחקת מהקהל..לא משדרת כלום..לא מעניינת..

pavlowa1

New member
נועה

כן שמעתי שהיא מלמדת ואמרו לי שהיא רקדנית מצויינת אבל בתור מורה היא ממש לא טובה... דרך אגב, מלא זמן לא שמעו ממך כלום מה קרה?

ש ו ר ט י

New member
ממני?

סתם... אני כל הזמן קוראת בפורום אבל לא תמיד יש לי מה לכתוב. ובקשר לנועה, את צודקת... היא רקדנית מעולה אבל מורה טובה לא הייתי קוראת לה

maholnikit

New member
כן!!!!

רפאים של רננה רז באמת היה הכי יפה!! לא הפסקתי לצחוק..... אני ממש אהבתי אותו אבל את האחרים קצת פחות.... זאת אומרת הרקדנית השלישית הייתה מדהימה אבל סבלתי מהמוזיקה וגם את הכוריאוגרפיה עצמה לא ממש אהבתי אבל אין ספק שהיא מדהימה!!! קיצר רננה רז שולטת!!!!

למדתי עם רננה רז בכיתה ד'../images/Emo13.gifחצי שנה

בערך...כי נמחקתי
(הייתי גם איפה שהיא מלמדת וגם אצלנו והיה לי קשה מדי 5 פעמים בשבוע לרקוד אז נמחקתי..) ועכשיו חברות שלי ששמה עדיין לומדות איתה

מ א ג ר ט

New member
תאמת

ראיתי את יסמין גודר ולא ממש אהבתי. לא יודעת, לא כל כך התחברתי לרעיון והכל... אבל יפה שהיא הצליחה להעלות הופעה בסוזן... גם זה משו... דרך אגב... אחיה הרכז שלך?

maholnikit

New member
מה זאת אומרת זה גם משהו....

היא כבר העלתה הרבה הופעות בסוזן דלל.....את זאת עוד לא ראיתי אבל מה שראיתי היה מהמם!!!

מ א ג ר ט

New member
עדיף לא לראות

יש דברים.... והקטע-אפילו לא היה לי איפה לשתות שוקו אחרי ההופעה!

למעלה