יהההההההההה!!!!!!!!!!

יהההההההההה!!!!!!!!!!

נחשו מה קיבלתי היום? מפת עולם הדיסק! סוף סוף! האהאהאהאהאהאהאהא!!! ווווווווווווווההההההההההההההההווווווווו יהההההההההההההההההההההההההה שמחה וצהלה! רון ושירה! עליזות עד אין קץ! האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא!!!! ווווווויייייייייהיהיהיהיהיהיההיהיהיהיהיהיהיייייייייייההייהיה האהא! טוב, כן, אה...

מי שמדבר

בונזזזזזזאאאאאאייייייי!!!!! (כן, חמשת סימני הקריאה זה בכוונה
)

TheBursar

New member
ואללה!

שכחתי לציין שחוץ מזה שהשגתי במכה אחת 18 (!! ועוד ! בשביל רחל) יש לי גם את מדריך המטייל ללנקרי וגם את מפת עולם הדיסק שאותה השגתי בחצי מחר ועוד מסטימקצי!!!!! וחוץ מזה, גבר! מזל"ט!!!!

TheBursar

New member
אתה לא מכיר?

זה עוד מפה של טרי והפעם, כמו שבטח ניחשת, של לנקרי. והיום הייתי בסטימצקי והזמנתי עוד 5 ספרים של טרי ואפילו מצאתי דרך לגלות (90% הצלחה) מה הגירסה הבריטית ומה האמריקיאית. יש להם את שתיי הגירסאות לרוב הספרים. פשוט צריך לשבת למוכרת על הראש, ולשאול אותה אם יש שני מחירים לאותו הספר ולבקש שתזמין את היקר יותר. מדובר על הבדל של כמה שקלים בודדים (פה באילת מדובר על 2 שקלים בממוצע) והסיבה שהיקר יותר הוא כנראה הבריטי זה בגלל שספרים באנגלית סטימצקי מביאים למעשה מאמאזון. ואמאזון באנגליה יותר יקר מאמאזון בארה"ב. אה, כן, הספרים שהזמנתי: hat full of sky, monster regiment, the wee fee man, jingo, moving pictures ואת הארי פוטר החדש בשביל אחותי וזה בגלל שיש מבצע מיוחד שם למי שיש לו כרטיס אשראי של לאומי קארד. ככה יהיו לי כל הספרים מההחחלה (חוץ מאריק) ועד ג'ינגו ומהמאוחרים יותר וישאיר לי לקנות עוד 9 בלבד! וואו, כתבתי המון עכשיו!

TheBursar

New member
לא

עלה לי זול יותר כי יש מבצעים כל הזמן. בזמן שאין מבצעים חוסכים למבצע הבא

Athaclena

New member
שמישהו יסביר לי מה הקטע של זה

כי לי זה נראה כמו דרך מצוינת לבזבז יחסית הרבה כסף ולקבל יחסית מעט תמורה. מילא הגיבור האחרון, זה ספר גדול עם ציורים מדהימים. שווה כל שקל אפילו כשהוא יקר. אבל כל המפות האלה יקרות באותה מידה ובשביל מה? אני נשארת עם הספרים-עם-תוכן, ומקבלת בשמחה מתנות בכל סוג (לעצמי גם לא הייתי קונה כריכה קשה, אבל יש לי 3 מהם).

קודם כל

יש ספרון קצר מוצמד, והוא מאוד משעשע. וחוץ מזה זה סתם שייני, מפה גדולה על הקיר עם האזורים של עולם הדיסק ו... טוב, אני לא חושב שאני אוכל להסביר למה זה מגניב, אז אני אוותר ואתן למישהו אחר להרים את הכפפה...

Athaclena

New member
היה לי פוסטר נחמד

של היבשת האחרונה, עם XXXX ברקע וסתמרוח בעיקר ומסביב את כל שאר הדמויות. וזה היה חינמי ולא עשיתי עם זה כלום. היה נחמד ויפה אבל לא משהו שאני אוציא עליו כסף. בקיצור, לא. אני נשארת עם הספרים.

TheBursar

New member
מה זאת אומרת "היה"

איפה הוא היום? ולא עולה כ"כ יקר. אם מחפשים טוב מוצאים מציאות כמו שאני מצאתי את המדריך למטייל ב-35 שקלים ואת מפת העולם ב-40. הכל עניין של תשומת לב למבצעים. את אמורה לדעת את זה כבר!! ועכשיו עוד ! דווקא!

Athaclena

New member
הבאתי למי שבאמת יעריך את זה -

לויימס. כולי תקווה שיש לו מקום של כבוד על הקיר אצלה, אני כבר עברתי את השלב של הפוסטרים והכל בבית ממוסגר כמו שצריך, כולל הצפרדע בחדר השינה. דוקא יש תמונה שלי בגיל 3 פלוס מינוס שרואים שמעל הלול של אח שלי יש פוסטר של קרמיט הצפרדע ומיס פיגי.והם היו יותר מבוגרים ממני עכשיו.... הממ. גם צפרדע, גם חזירים (שלנו בשירותים) - רבותי ההיסטוריה חוזרת!

ויימס

New member
האמת שעוד לא, צריכה למסגר אותו קודם

אבל אני כבר יודעת איפה הוא הולך להיות, פיניתי מקום בדיוק מעל המיטה, כך נוכל לאחל זה לזו לילה טוב. ואני כן הייתי מוציאה על זה כסף, ואפילו מוכרת את נשמתי! טוב, אולי לא מוכרת את נשמתי, אבל מוכרת מניות של נשמתי, בשווי 30 אחוז, מקסימום.

למעלה