יהדות מוטעית?

עליזה 63

New member
ובאמת לכל אלה שנגד היהדות

קחו קצת ספרים ותקראו ואז תבינו כמה גדולה אהבתו של אלוהים אלינו. אלוהים הלך ל3 הדתות אף אחד לא רצה רק אנחנו. אנחנו עם נבחר וזה זכות להיות יהודיה. אגב אני לא דתיה אני חילונית אבל גאה במי שאני וביהדות שלי.

רותי 11

New member
עליזה בואי נכנסי דברים לפרופורציה

אף אחד לא נגד הדת או היהדות הנגד נהיה בגלל כל מיני דברים בדרך ואגב היהדות קדמה לנצרות ואיסלם - אלוהים לא פנה עם התורה לנוצרים כי אז לא הייתה הנצרות וכך גם האיסלם לא היו דתות מסודרות אז

golden energy

New member
לעליזה..../images/Emo140.gif

אני לא אמרתי שאני נגד היהדות, ממש לא.. התכוונתי שאני נגד אלה (מכל דת..) שעושים שטיפות מוח ולינצ'ים של שנאה נגד דתות אחרות.. כי חשוב הבן אדם, לא מהי הדת שמאחוריו.(לי בכל אופן)..

מנין לך שנשמות של יהודים מתגלגלות

בגופם של גויים? הסברא הפשוטה אומרת שהם מתגלגלים שוב לגופם של יהודים. ורק נשמות אלה חצובות מתחת כסא הכבוד. וכל אחד שהוא מתעלה במצוות כאן בעולם הוא מתקרב יותר בדרגתו לשורש נשמתו.

רותי 11

New member
יצחק אני מביאה כאן את

מה שאני יודעת אם אתה יודע אחרת או מאמין אחרת זה בסדר אני לא המצאתי שום דבר אתה יכול בהתאם להביא את ידיעותיך ואמונתך לכאן וגם זה מקובל מאוד - כי כל אחד מתחבר למשהו אחר ודווקא יהיה מאוד נחמד אם כל אחד יתן את דעתו ואם יתפתח דיון מכובד ונחמד אני תמיד בעד

אנטוליו

New member
../images/Emo4.gifגופם של הגויים, גופם של היהודים...

הנשמה זאת ישות רוחנית שמתגלגלת כאן לתוך הגוף הפיזי שמתאים לה בהתאם לחוק הקארמה, שכר ועונש. בני אדם מחולקים לעמים שונים, מתקדמים יותר ומתקדמים פחות. כמו שיש כתות נמוכות בהם לומדים הצעירים וכתות גבוהות יותר, מהם לומדים מבוגרים יותר, כך התלמיד שגומר בהצלחה כתה נמוכה יותר עובר לכתה הבאה. אדם שקושר את עצמו כל הזמן לעם אחד בלבד, כאילו נשאר כתה שנה אחרי שנה ולא מסוגל להתקדם יותר. זה מה שקורה לנשמות שמתעקשות כל הזמן להתגלגל בתוך עם אחד בלבד. הם כאילו נשארים באותה כתה בזמן שהנשמות שבהתחלה היו צעירות מהם עברו אותם מזמן. מה אני רוצה לומר? יכול להיות שלפני כמה אלפי שנים היהודים היו מתקדמים יותר מעמים אחרים, אך כמו לכל אדם, כך לכל עם יש התחלה, פריחה ושקיעה. עתה יש בעולם עמים צעירים ומתקדמים יותר מאיתנו, כגון עמי המערב. בטבע הכל זורם, מתחדש ומתחלף, שום דבר לא עומד על מקום. מי שמתעקש לדרוך על המקום - סופו להדרדר אחורנית ולשקוע.

רותי 11

New member
אנטוליו אל תסתכל על

ההתקדמות המערבית ברמה של התפתחות כי הנשמה מתפתחת מכיוונים אחרים ולאוו דווקא מהקידמה עובדה שי הרבה עניים ויש יותר אנשים שחיים במדינות העולם השלישי ודברים כאלה לא קורים סתם הרי לכל דבר יש סיבה ויש הרבה נשמות שבוחרות להגיע דווקא לאותן מדינות כי שם אולי השיעורים שהיא צריכה לעבור כרגע מתאימים לה יותר וזה נכון שככל שנשמה שלי פתוחה יותר היא מתפתחת יותר

למעלה