יד אוהבת

יד אוהבת

www.YadOhevet.wordpress.com יד אוהבת היא שיטה טיפולית ייחודית המשלבת מגע תומך במקומות הזקוקים לו בהתאם למטופל/ת ושיח המאפשר ביטוי של הלב והמחשבה. על פי השיטה הרפואה נמצאת בכל אחד מאיתנו, וכל שעלינו לעשות הוא לאפשראותה. לשם רפואתנו נחוצה הנכונות לשינוי והתמדה, פתיחות הלב ופתיחות המחשבה. על מנת לאפשר את הריפוי הפנימי רצוי להיות בהתכווננות ברורה לרפואה, הן בחלק המנטאלי, והן בחלק המעשי. לכן, חשוב לאפשר לעצמך להגיע לטיפול על מנת לקבל תמיכה בתהליך האישי. לעיתים התמיכה תתבטא במגע ולעיתים בהקשבה. לעיתים במילה ולעיתים בשתיקה. אני מציע את כישוריי ואהבתי ככלי טיפולי לתמיכה למי שרוצה ומבקש ונכון לרפואה. כלים מוכרים בהם אני משתמש הם; שיאצו (עיסוי מסורתי שמקורו ביפן), מסאג' תאילנדי ושיחה. את אמנות הקשב והמגע למדתי ועודני למד. שמח להשתמש בכלים שאני רוכש. פתוח להמשיך ללמוד ולתמוך את המעוניינים ברפואה. ליצירת קשר ותיאום פגישה, 050-5960074, יונתן קמחי

0 אור 0

New member
יונתן ברוך הבא לפורום

אני מקבלת את הפוסט שלך כהצגה עצמית של חבר חדש בפורום ולכן לא אמחוק אותו כפרסומת עצמית (אשר אסורה כאן בפורום), הנך מוזמן לצטרף אל מטפלי הפורום, להשתתף בדיונים ולתרום מהידע שלך, וכמובן להבא להמנע מפוסטים שכל מטרתם הינה לפרסם עצמך ברוך הבא,

hal767

New member
קראתי את דבריך

ואני מאד מסכים להם. הדברים חשובים גם לחולה כחלק מדרך הריפוי וגם לבריא כחלק מרפואה מונעת. אני בדעה שנושא דבריך חייב שיהיה חלק בעבודתו של כל מטפל. אישית, אני מאד מקפיד בזאת. מי שמאפשר ורוצה, מקבל הרבה תשומת לב וזמן לשיחות אישיות. הבעיה שלא כולם רוצים בזאת ולפעמים קשה לגרום להם להיפתח. המצב שחולה נמצא בבדידות נפשית מקשה מאד על יכולת הגוף לרפא את עצמו. מתן תשומת לב, עידוד ואהבה פותח לו יכולות/אנרגיות חיוביות לכך.

למעלה