ידעתם????

hagayx

New member
ידעתם????

ידעתם שיש בהוט את "הישרדות" ו"המרוץ למליון"??? הייתי השבוע במלון שיש בו הוט ופתאום אני רואה שיש בהוט את הישרדות והמרוץ למליון!! חשבתי שזה אמור להיות ייחודי לנו צופי יס! למה אנחנו לא מקבלים את הסדרות של הוט? ידעתם מזה בכלל??

oO nam nam Oo

New member
אבל אלה עונות ממש../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

ממש ממש ישנות, אני חושבת

snier1991

New member
אבודים ורוניקה מארס המתמחה

תרגיע כל סדרה שניה של ביפ ויש שיחשיבו את עמוק באדמה ו24 סדרות של הוט שמגיעים ליס(בדיוק כמו סמולוויל הישרדות האוסי מגרש ביתי והמירוץ למיליון שמגיעות להוט ויש לציין שהרבה פחות עובר להוט היום מאשר לפני שנתיים שהיה מעבר ענקי של סדרות לערוץ 10 עד שהיה סכסוך בינהם שגרםלערוץ 10 לקנות סדרות מהוט)

TheLost

New member
כן.

את גם יודעת שחוץ מ"הישרדות" ו"המירוץ למיליון" מנויי הוט נהנים גם מ-"The O.C", "מגרש ביתי" ו"סמולוויל", נכון? כמובן שאלה פרקים הרבה יותר ישנים (הישרדות והמירוץ הרבה יותר. בטח שבהשוואה ל... כמה... 3 שבועות הפרש של העונה שמשודרת כרגע ב-YES?). ולמה אנחנו לא מקבלים את הסדרות של הוט? וובכן, אנחנו כן יכולים לראות - באיחור גם כן - את "ורוניקה מארס" ו"אבודים" בערוץ 10. ולמעשה אלה בערך כל הסדרות שיש להם, אז... זה הכל

LeRanch

New member
דה

הן עלו שם ממש מזמן.. וכמו שאמרו אלה באמת עונות ישנות והישרדות גם שודרה רק עד עונה 7 ולא מעבר.. בטח גם ת'מירוץ יפסיקו להם בקרוב.. ושוב כמו שאמרו כל הסדרות שלהם משודרות בערוצים 2,1,10 אז זה לא באמת כזה קריטי

למעלה