ידעתם ש..

jtish

New member
יש לי חבר שהוא מגמגם והוא דייל

וגם זנדר מבאפי ציידת הערפדים היה מגמגמם והוא עדיין והוא מצליח.. חבר'ה אם אנחנו רוצים אנחנו יכולים להצליח....

shuky63

New member
אני חושב שזה חשוב לדעת שאם נשקיע

בטיפול בגמגום וגם אם לא נגיע לשטף מלא אלא לגמגום קל,הכל פתוח בפנינו,כי אם נסתכל סביבנו יש מגמגמים קלים בכל מקום.מבקר המדינה לשעבר אליעזר גולדברג מעט מגמגם.טל ברמן שמגיש את חדשות המדע בערוץ 8 לא שוטף לגמרי ויש עוד רבים בארץ ובעולם. נכון.מגמגם כבד לא יכול להיות שדר רדיו ולא פוליטיקאי.אבל גמגום כבד הוא לא גזרה שצריך לחיות איתה.נכון שלא כל אחד יכול לצאת לגמרי מהגמגום אבל כולנו יכולים להפוך אותו לקל.

geashono

New member
אני מאוד מסכים

אבל יש לי שאלה הרי תמיד אמרת שרק למגמגם מאוד קשה היית ממליץ לו ללכת לטיפול ופה אתה כותב שהמדד להצלחה הוא גמגום קל? ומה עם מי שלדעתך לא מסוגלים להיות פריקים של שליטה איך הם יגיעו לגמגום קל? אתה מכיר מישהו שעם קלינאי תקשורת רגיל בלי השיטות האינטנסיביות הגיע לגמגום קל?

shuky63

New member
אתה לא מתאר לך כמה מגמגמים יש

שחלום חייהם זה לשדר ברדיו.אז בשבילהם עובדה כזאת יכולה בודאי לעזור. נהוג לחשוב שמגמגם צריך למצוא לו מקצוע שלא כרוך בעבודה עם קהל:מחשבים אלקטרוניקה שרטוט ולהנות ממנו,אבל שמעתי מהמון מגמגמים את הטענה:אני לא אדם ראלי,אין לי שום סכוי להצליח במחשבים או בעבודה שדורשת ידיים טובות. באופי שלי אני מתאים להוראה,למכירות.אז מה נגזר עלי להיות פועל נקיון או עובד ייצור בגלל שאני מגמגם?

locs

New member
יודע יכול להיות שאתה צודק

אם אני לא טועה לשדרן רדיו יש אוזניות ומיקרופון אז אפשר לגרום לשינוי הקול באוזניות ככה שאפשר לדבר חלק (אם אני לא טועה יש תוכנה כזאת) . אני הייתי בחיל קשר אז היה מצב שהייתי מדבר עם אוזניה ומיקרפון הייתי מדבר ממש חלק

נצל"ש - מנחם בגין.

שלום, יודע לכם משהו על גמגום קל שמנחם בגין סבל ממנו? או שמדובר רק בזכרוני הלקוי? יש מנהיגים ישראלים שידוע כי סבלו מגמגום? תודה רבה מראש.

shuky63

New member
לדעתי בגין לא היה מגמגם.לא ראיתי

או שמעתי ממנו שום סימן לגמגום. לדעתי יצחק רבין היה מגמגם.אני לא מסתמך על הדיבור שלו,הכבד והאיטי שתמיד השרה עלי בטחון שהכל יהיה בסדר,אלא לתנועות פנים מסוימות שאופיניות למגמגמים כשהם הולכים להתקע. בעבר היתה עדות בפורום שרבין כשהיה שגריר באום בשנות השבעים עבר טפול אצל דוקטור וובסטר מפתח השיטה לעיצוב שטף דיבור למגמגמים.

geashono

New member
אמא שלי אמרה לי

שדר עזרתי המנוח אמר לה שרבין הינו אדם מגמגם

כן, אני יודעת.

אני מחכה לצדיק שיאמר שבגין גמגם בילדותו. אני מוכנה לשלם בהטבות, מיניות אם אפשר. סתם, נו, אין שום סיכוי שהבר מינן מנחם בגין גמגם?

shuky63

New member
אולי תספרי לנו למה זה כל כך חשוב לך

אם בגין היה מגמגם או לא. תאורטית זה יכול להיות.גם דמוסטנס גמגם בילדותו והפך לנואם גדול,אז למה בגין לא?פשוט קשה לי לתאר לעצמי את הנואם הדגול הזה(בגין)מגמגם.

locs

New member
ראיתי סרט על בגין הוא לא מגמגם כלל

לא יכול להיות שהוא מגמגם אבל איזה עוצמה אדירה היתה לו שהוא נהם הוא סחף את כולם לכולם היה מבט מטורף בעיניים

למעלה