ידעתם ש -QUUEN שרו את

ידעתם ש -QUUEN שרו את

imagine של לנון ? לא ידעתי וזאת הפתעה מאוד נעימה עבורי. למי שיודע - האם הייתה הקלטת אולפן של השיר ? כי שמעתי אותו מתוך הופעה מול קהל ( לא יודע היכן או מתי ).

ביררתי קצת

והבנתי ש - QUEEN ביצעו את השיר מספר פעמים לאחר מותו של לנון ב - 1980. אם מישהו יודע על הקלטת אולפן מלאה אני אשמח לדעת ( וגם לרכוש ממנו את הדיסק / תקליט ).

Teo Toriatt

New member
אין הקלטת אולפן

יש כמה MP3 שרצים באינטרנט בהופעות חיות (כמו זו שאתה מכיר) יש את הגרסה שעשו QPR בהופעה בהייד פארק, הם שרו את זה בתגובה לגל הפיגועים שהיה בלונדון שבוע קודם. מופיע באיכות מצויינת בDVD של Return Of the champions. אני הייתי שם (גם כשהיו פיגועים וגם בהופעה, הייתי הכי קרוב לבריאן כשהוא שר את זה אבל לא רואים אותי
) וכשבריאן אמר שהם רוצים לעשות משהו מיוחד הערב אמרתי אהה בטח Imagine. מי שעמדו לידי לא הבינו עברית אבל את המילה Imagin קלטו. כשהתחילו את השיר הם שאלו איך ידעתי - זה הרי לא ב Playlist הרגיל. אמרתי שזה הכי הגיוני בגלל השיר ובגלל שהם שרו את השיר בגלגול הקודם כמה פעמים בהופעות :) הימור מוצלח....

כל כך חבל !

נראה לי שהתוצאה של הקלטת אולפן ואפילו הקלטה ספונטנית הייתה אדירה ! ההקלטה שאני שמעתי הייתה נפלאה אך רעשנית מידי , דבר שלא מתאים לאופי השיר ובנוסף פרדי דילג על הבית האחרון ( למה ??? ) ובחר לסיים אחרי 2 בתים. הקהל גם מאוד " הפריע ".

Teo Toriatt

New member
למרות שאתה לא אוהב אותם

ממליץ לך על הגרסה של QPR כאן: http://www.youtube.com/watch?v=U8hnhcdyjGM

למעלה