ידעתם שיש סרט להיקארו נו גו?

nadav1232

New member
ידעתם שיש סרט להיקארו נו גו?

וזה לא ספיישל, זה הסרט. נדמה לי שהתמונה ששמתי בצד זה מהסרט.

star_female

New member
זה לא סרט,

זה משחק לפלייסטיישן. אני לא יודעת מה העלילה שלו חוץ מזה שכולם בתקופה של סאי מאיזושהי סיבה. אם מישהו יודע ויכול לחלוק אני אשמח. ^^

CibiHeart92

New member
חח רציתי לראות את התגובה שלך בעניין

היקארו נו גו הסרט @@; רק חסר לנו לראות את הספיישל בקולנוע כמו הסרט של אינויאשה XDD

star_female

New member
מה חסר, לזה אני באמת אלך ../images/Emo3.gif

היקאגו על מסך ענק *-* ואני מחפשת מידע על המשחק הזה כבר שנים (... או לפחות חיפשתי במשך כמה שבועות כששמעתי עליו ^^; אבל האתר היפני שלו הוא היחיד שמצאתי שמזכיר אותו, ואני [ואלטה-ויסטה וגוגל] לא יודעת מספיק טוב יפנית בשביל להבין על מה מסופר... ;; )

Mor L

New member
פיו!!!

כמעט חטפתי התקף לב!!! אם יהיה סרט של היקארו אני אהיה הראשונה שתקנה כרטיס! אקירה שלי יהיה בו *מבט חולמני בעיניים*

Noriko Chan

New member
מה רע בסרט של אינויאשה? O: ../images/Emo142.gif

היה ממש כיף ללכת ולהרוס לכל הילדים הקטנים שישבו מסביבי את הסרט בצווחות של "אני ידועת מה קורה בסצנה הבאה ואתם לא~!!!!" (רק שזה לא היה ככה, זה היה צווחה של מה שקורה בסצנה הבאה.) ככה זה כשחורשים על סרט 10 פעמים ^^;

star_female

New member
היה כיף לראות אותו עם עוד אנשים...

אבל לבד אני לא אלך לסרט כזה בקולנוע. במיוחד כשראיתי כבר את כולם. ^^;

ToHrU

New member
מה?!?!?!?

וידוע לך כבר אם הוא ישודר בערוץ הילדים??? פשוט אני בצבא ואם כן צריך לבקש מאימא להקליט!!!!

Goggle Girl

New member
אבל זה לא סרט, זה נחשב ספיישל

בעיקר כי הוא לא הוקרן בקולנוע ^^;

harar8

New member
נצל"ש

יש לי שאלה בפרק מסויים רואים את אקירה משתתף גם במוקדמות אוזה ומוקדמות ג'ודאן ומנצח שחקנים טובים ממנו (אקירה רמה 3 השחקנים היו רמה 6ו-7) אז אם אקירה עובר את המוקדמות זה אומר שהוא נכנס לליגה? כי עכשיו אקירה נמצא בליגה הונינבו (הרבה היו מופתעים שהוא נכנס כל כך מהר ביחס לגילו והזמן המועט שהוא כמקצוען) אז עכשיו הוא צריך לנצח כל מני שחקנים בליגת הונינבו עד שהוא יוכל לקרא תיגר על השחקן שמחזיק בתואר הונינבו (ובמקרה אם מנצח גם לוקח ממנו את התואר) אז ככה זה הולך? הוא יכול לזכות כבר בתואר למרות שהוא צעיר? או שיש לו עוד דרך ארוכה עד שהוא יזכה בתואר? כי רוב השחקנים שמחזיקים בתואר הם מבוגרים (חוץ מאוגאטה שלא ממש מבוגר ויש לו כבר 2 תוארים) אם מישהו יודע שיענה בבקשה, תודה מראש^^

למעלה