ידעתי

יערית

New member
אולי זה סימן

שהגיע הזמן לעבור עוד שלב אל קו הסיום ולהתחיל מבראשית כמו שאת אוהבת,רק כמו שאת רוצה! תסתכלי על זה בחיוב למרות הלחץ שיופעל

נשמה מקסימה

כמו שלך...תמצא מקום מקסים עוד יותר. אספי כוחות והתחילי לחפש. יכול להיות אפילו שינוי מרענן
בהצלחה

ושוב

תודה לכולכם על החום שאתם מעריפים עלי. אין ספק שמשנה מקום משנה מזל, אבל כנראה שאאלץ להישאר כאן, מהסיבה היחידה והעיקרית, הילדים ואבא שלהם (להלן הגועל) לא רוצה להרחיק אותם עכשיו,... מרגישה שזה עוד לא הזמן מבחינת הילדים. כמו שכתבתי למישהי במסר,,,,,,,,,, החלום ושיברו ותודה לכל מי ששלח לי מסרים מחממים ומחבקים

מילים כדורבנות!!!

ומתכוונת למילים : "החלום ושיברו".. סופינקה החלום הוא : להיות עם או בקרבת הילדים!!! כל הדברים האחרים הם שוליים מי כמוני וכמוך יודעת זו. אופ המילים הללו חודרות וכואבות הייתי חייבת להגיב ולו במעט. את השאר אומר בפון , ובנתיים ... בוקר של חיבוק עוטף

חן חן40

New member
ואחרי

מה שכתבת עכשיו וההחלטה שאולי כבר קיבלת, החלטה שהבנתי היתה ענקית עבורך, סתם כך לעבור דירה זה לא פשוט אפילו רחוב ליד, אבל מצד שני, זו יכולה להיות הזדמנות לשינוי, ל"תשליך" לפני ראש השנה של כל המיותרים. סתם כך ריענון, צבע, פן, פסים- אה בעצם לא שייך לעניין. סתם כך מתחברת לרעדות בבטן שלי כשאני אצטרך לעבור גם .... בהצלחה....

מסתבר שהחלטה

בימים כתיקונם, כזוג או כפרט עצמאי, הופכת להיות משמעותית ומסורבלת

חן חן40

New member
נכון ואני שואלת בעצם

למה? הרי טכנית, מעשית, עם כל הקושי, זה לא נורא, קצת עזרה, מילוי ארגזים, מיון, סידור, אפילו בסוף יש הרגשה מרעננת כשהכל כבר במקום. ימים מעייפים קשים פיזית, אבל זה לא זה. יש משהו, לדעתי, באילוץ לעבור דירה שהוא משמעותי ומסורבל כמו שכתבת. לי יש תחושה של פחד שזה יבוא מהר מדי. מהר מדי מהבחינה שעוד לא התרגלנו, אני והילדים, עוד לא חשנו שייכות ויציבות במקום אליו עברנו. מהר מדי כי מישהו אחר מחליט עבורי ולא אני עבור עצמי. ואולי באמת צריך להסתכל על הכל כמו שאחרים כתבו לך, כשנוי שלא היה נעשה אילולא מישהו אחר מחליט-לא יודעת.

גם

וגם שיקול כלכלי וגם החשש שהדירה הבאה לא תהיה נפילה מבחינת אכות השכנים והאוכלוסיה וגם למצוא בכלל

jesie12

New member
סופי

אולי תראי את הדברים בעין חיובית, אולי את תצאי לדרך חדשה בבית חדש ויפה יותר, אולי זה הפתח לחיים חדשים. אולי?

למעלה