ידעתי

ידעתי

זוכרים את ההודעה שכתבתי פה על האח של בעל הבית שבא לראות את החצר?? אז זהו, נבואה שמגשימה את עצמה
היום טלפון מבעל הבית "אחותי החליטה למכור את הבית, אז יכול להיות שיבואו אנשים לראות את הדירה, אל תתפלאי" וזהו, אין לי מה להגיד יותר עכשיו זה רק ענין של זמן. סופי - נאלמת

נאלמת

אך לא נעלמת! חצי הכוס המלאה אומרת לי .... איזה כייףףףףףף~בית חדש! קדימה! חפשי משהו מקסים!!!
בית~ זה היכן שהלב נמצא!

צודק לחלוטין...

הנה דרך יפה להסתכל על הדברים! מתי יזמינו אותנו לארוחת בוקר של שבת בבית החדש...

../images/Emo46.gif

אם תארגני את המעבר "טוב" אני בא לעזור בצבע בהרכבות בהכול ואפילו סתם לעזור עם מזל....

אומרים ש...

אומרים שכשדלת נסגרת, דלת נפתחת. אומרים שמשנה מקום משנה מזל. אומרים שאלו סתם קלישאות, אבל אני באמת מאמינה בהן. זו הזדמנות להתחלה חדשה. את ראויה לה

jane34

New member
ואני אוסיף ואגיד

כמו שאמא שלי (שתבדל לחיים ארוכים )אומרת לי: אלוהים לא סוגר דלת עד שהוא לא פותח 10 דלתות..... ולי נשאר לומר לך בשעה טובה................. אוהבת אותך......דא באזורנו הירוק יש הרבה מקום....מוזמנת ורד ואני ממש נשמח..... ורד........... היכוני אמא של הכרובית מגיעה אלינו...... השכן שלה מחפש מבשלת ...רוצה?????. יאללה בואי (אל תקשיבי לרינת וללירז הם לא באמת רוצות אותך כמונו.......) נו סופי את באה???????????? פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

מפיך לאלוהים שאוכל לצאת מכאן ../images/Emo10.gif

אני בעוצר בעיר הזאת
אבל נשבעת שהדירה הבאה שלי תהיה בגודל מגרש כדורגל (טוב, זאת לא חוכמה, כל דירה אחרת תהיה יותר ענקית ממה שאני גרה בה עכשיו) רינת ולירז לא רוצות אותי באמת?????????????????? |בוכה מעצם הגילוי|

henush7

New member
בואי

קרוב... יותר קרוב... ועוד יותר קרוב..... למרכז! בפקודה!

jane34

New member
לא סופי ממי שלי לא הבנת

זה לא היה על אמת פשוט לא ידעתי איך לגרום להן להגיע לכאן אז אמרתי את אשר אמרתי.... את יודעת איך אומרים אחד בפה אחד ביד אה סליחה בלב......

Rinattt

New member
../images/Emo46.gif

מסכסכת אה??? חכי חכי אני אספר הכל לטרזן...
סופינק'ה את שלימדת אותי לא להתייחס לרכילויות אז אל תתייחסי!!! שקר וכזב... שולה מחכה כבר שתעברי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח < ד"א יש לה דירה להשכרה... סתם הירהרתי בנושא חחח >

jane34

New member
מי אני? מה פיתום?

סתם רציתי לראות אותך ואת החצי השני חוץ מזה את יודעת שאני מתה עליך לא? נו איך אני אביא אותך עד אלי? מה שמזכיר לי בדיחה: מרוקאי אחד אמו נפטרה(לא עלינו)ולא ידעו המפקדים בצבא איך לבשר תו את הבשורה הקשה. באו אליו אמרו לו: לך תצבע את כל הגדר מסביב לבסיס, כשתסיים תגזום את כל הצמחיה,אחכ תכנס למטבח הכל אתה שוטף ביד-כיורים, רצפה, חלונות .... קם המרוקאי ואמר: חרא אני לא עושה כלום למה מה קרה? מי מת? אז אמרו לו אמא שלך..... זה הכל עניין של גישה הרי יכולתי לעמוד כאן ולקרוא לך שעה לא היית מגיבה..... חבל שלא ראיתי אתמול שהגבת לא נורא......

../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif אני...אני...

בהימומים....בשוק טוטאלי...
))))ג'יייייייייייייין
...למה, למה , למה??? סופי!...אל תאמיני לה...היא שכחה לקחת כדור אתמול..משהו לא בסדר איתה. אני...אני....אני שולחת לך
ו..
עם המון, המוני אהבה. אני בכלל התאהבתי בך עוד לפני שראיתי אותך ..זוכרת??

jane34

New member
מצחיקונת-אוהבת אותך כנסי רגע

את מזומנת לקרוא את התובה שלי לרינת.... זה היה בצחוק.... סליחה......

../images/Emo3.gif נשמונת...אני ידעתי זה בצחוק

הסרתי ספקות....בזמן האחרון נתקלת פה באנשים שמבינים דברים אחרת לגמרי ולוקחים למקומות....אלוהים שישמור. (סופע...בלי קשר אלייך). ואת...את יודעת שגם בך התאהבתי ג'יין השנונה ,המצחיקה והעצ'בנית!! חוחבת את שתיכן וגם את רינתי כמובן...חחחחחחחחח

jane34

New member
מה גם את הרגשת בנשמות

היפות כאן? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קטן עלינו........ מה שחשוב זה לדעת לסנן ואני קניתי ווחד מסננת את הכי מטומטמים אפר לסנן דרכה וואלה זה עובד!!!!!!!!!!!!!!!1 אחלה יום לכולנו........

למעלה