ידעתי שיהיה למר פאריז קול של

Prophet

New member
לא משהו מיוחד

סך הכל הבינו שזה לא היה נמק בכלל אלא נמק מדומה והחייזרים האלה רצו לברוח מהמקום הזה כי הם היו תקועים שם שנים אז הם ניסו לקחת לחבורה את החללית אבל הם לא ידעו את הסיסמא עד שבולמה השתכנעה ואמרה להם ובדיוק גוהאן וקרילין באו אחרי שהשתחררו מהמפלצות האלה והכניסו להם שני אגרופים והעיפו אותם ואז הם טסו לנמק...

Gohan

New member
למה?...

אני דווקא ציפיתי למשהו יותר מצחיק מזה...יותר הומו כזה...סטייל הים מפאוורפאף..

Gohan

New member
באנגלית..

ראיתי פעם... ובעברית, כל אחד מכיר את הקול שלו.. והתכוונתי לסגנון של הקול שלו, לאו דווקא גיורא קנת..

Snake Bandage

New member
עם כל הכבוד...

אני לא חושבת שגיורא קנת (HIM) היה מתאים במיוחד לתפקיד פריזה. הקול שלו פשוט לא מתאים לפריזה. הוא לא ערמומי מספיק, והוא קצת יותר מדי גבוה בשביל פריזה בכל מקרה.

trunksson

New member
אני עכשיו מבקש מכל הפורום!!!

את השם של מי שמדבב את פריזה מיד!!!! אני שולח מעטפה מיוחדת

Goggle Girl

New member
אוף!!! ו טיפה ../images/Emo32.gif לtrunksson

וואו!!! גם אתה הורדת את trunks tribute עם השיר הזה?! שיר ענק, וקליפ מגניב עוד יותר! ומה אתם רוצים מהבחור?! למה ציפיתם מערוץ הילדים? למקצועיות? למחשבה? שיקחו מישהו מבין? נו באמת, למה ציפיתם מכרוץ שהסמל שלו זה סגול וירוק מזעזע וקורא לעצמו "המקום האמיתי"?

trunksson

New member
טוב אני מקשיב לעצתך...

אני באמת עייף ואני זז...אבל עם את רוצה שיר טוב שלהם...תורידי את prayer

Snake Bandage

New member
אני אנסה לגלות מי מדובב את פריזה

באותה הזדמנות, אני אנסה סוף סוף לגלות מי מדובב את גוקו... אני חושדת שהוא דובב את איזי בדיג´ימון 02, אבל אני לא אוכל לאמת את החשד שלי בלי פרק של דיג´ימון 02 עם כתוביות סיום, מה שאין לי... אוי, שיבואו השידורים החוזרים האלה כבר! >_< אבל בכמה דברים אני בטוחה: את וג´יטה מדובב עמי מנדלמן, את יאג´ירובה מדובב מירון ארונוביץ´, ואם אורלי קטן לא מדובבת את אוראנאי באבא (המכשפה הזקנה, אחותו של קאמה סנין), אני אוכל לעצמי את הכובע (ועוד את הכובע היפה שלי, עם הריפוד הפנימי והסיכות מדיסניוורלד). וכמובן שכולנו יודעים שאת קאיו-סאמה הדגול מדובב יהוכין פרידנלנדר הדגול לא פחות, אז אני לא אזכיר... אה, מאוחר מדי. ^^

למעלה