ידעתי שבסוף תסתגלי

ידעתי שבסוף תסתגלי

ידעתי שבסוף תסתגלי לחוסר הנורמאליות שבי היה לי ברור שגרוש לא התאים לרשימת המכולת שלך. נתתי לך את הזמן להבין לבד, ואפילו להמשיך לחפש מישהו שיתאים לך יותר, עד שייפול לך האסימון לגביי (סוג של חלום) נסיכה שלי כבר שנה וחצי שאת חלק בלתי נפרד מחיי, שנה של כאב ומכאוב,שנה של ציפייה דרוכה מורטת עצבים, שנה של דאגה ותהיה. שלא הסתיימה גם כשעמדת מול החברות והמשפחה שלך והוצאת את הזוגיות שלנו לאור. אני זוכר כמה קשה היה לך המעמד ההוא וכמה מובכת היית. ויותר מכל, זוכר כמה שלמה היית באהבתך אלי לקח לנו זמן. במשך שנה וחצי רצית ולא רצית, עדיין חיפשת את הגבר של חייך. חיפשת מישהו "נורמאלי" כמוך, לא כמוני, גרוש מלווה בשק גדול מלא בעבר, ואוחז בידו גרושה. חיפשת אחד שיתאים לרשימת המכולת שכתבת לעצמך, שיתאים גם לאימא שלך, למשפחה,לחברות, ולציפיות ממך. לנתונים שלי לא היה מקום ברשימה, ולו רק בגלל שכבר חוויתי, עשיתי, סיימתי ועכשיו אני פנוי להתחיל מחדש. נתתי לך להסתגל ל"חוסר הנורמאליות" שהבאתי איתי. נתתי לך לבדוק, לחפש. נתתי לעצמי שנה וחצי שבה לקחתי סיכון מודע שאולי יבוא הנסיך לו חיכית, הגבר המושלם שציירת במוחך. שנה וחצי של עליות, ירידות וים של דמעות אל תוך הלילה קיבלת את החופש לצאת לפגישות עם כל מי שרצית, ואת ההזדמנות להכניס אל חייך אחר, שהוא לא אני. היו ימים בהם הצלחתי להסתיר את הדמעות והתסכול ואכלתי מבפנים את שאריות הרגש שהלך והתגבר. התפוצצתי, אבל ידעתי שאני חייב להישאר בצל ולצאת רק בזמן הנכון – כשתהיי מוכנה! אז חיכיתי בסבלנות. אחרי שנה וחצי הבנת שהלב שלך לא משקר, ויותר מכך שאת לא יכולה לשקר לו. את רשימת המכולת הכול כך מדויקת, שכתבת לעצמך במשך השנים, יכולת לקרוע לגזרים ולזרוק לפח הקרוב. הבנת שאת האהבה שלך לא מוכרים בשום מקום, ושהיא נמצאת לך ממש מתחת לאף. ברגע שנפל לך האסימון הוא צלצל בקולי קולות. לא ניתן היה להתעלם מהרעש, שהוביל במהרה לרשימת אורחים ארוכה שהוזמנה לחגוג איתנו את השמחה הזו, שהתעצמה, התעגלה, התגבשה והפכה שלמה ומלאה, ועמדה בגאון מתחת לחופה. באותו יום לקחת על עצמך אותי, את "חוסר הנורמאליות" שלי בה התאהבת כבר ברגע הראשון, את הגרושה שלי, ואת כל מטען העבר... . אני יודע ומבין שזה לא כל כך פשוט להיות רווקה שמתאהבת בגרוש, אבל נראה שמשהו בדרך שבה הלכנו הפך את הכול לברור יותר ונכון. היום, אחרי שלוש שנים עם הבטן הענקית שלך שמכילה את פרי האהבה העצומה הזו, אני יודע בוודאות שהדרך איתך תמיד, אבל תמיד תוביל לטוב. אוהב אותך ומצפה לשנים רבות של אושר ושמחה שלך, אני

למעלה