ידעתי , ידעתי שלא כדאי לנקות היום את הבית! יחיה החופש למצפון! איזו ג'יפה מתעופפת....
N n o g a1 New member 8/2/06 #1 ידעתי , ידעתי שלא כדאי לנקות היום את הבית! יחיה החופש למצפון! איזו ג'יפה מתעופפת....
י י ל ד ת האור New member 8/2/06 #4 זאת אומרת שה-../images/Emo73.gif שלי כבר נקי../images/Emo35.gif חסכתי 32 ש"ח יש
י י ל ד ת האור New member 8/2/06 #12 נראה לך שאהיה בהלם../images/Emo2.gif עוד לא ראית ת' שלי מבפנים קטן עלי קצת בוץ בחוץ....
מ מיקי 43 New member 8/2/06 #8 מקודם היה רק אבק בה הגשם ושטפ אותו וניקה את האויר והאוטויים ועכשיו כביש חלק מי שנוהג להיות זהיר בבקשה
מקודם היה רק אבק בה הגשם ושטפ אותו וניקה את האויר והאוטויים ועכשיו כביש חלק מי שנוהג להיות זהיר בבקשה
ה העקרב המפנק New member 8/2/06 #9 כול המכוניות בגוון לבן בגלל האבק הכביש חלק חבל על הזמן הכביסה בחוץ חייבת כביסה מחדש. כך זה בקריות
א אריקו המקורי New member 8/2/06 #13 תמורת כמה שקלים בודדים............. אעשה אבק ותריסים........... אפשר לשלם לי גם בטובות הנאה!!! אריק המתוק
תמורת כמה שקלים בודדים............. אעשה אבק ותריסים........... אפשר לשלם לי גם בטובות הנאה!!! אריק המתוק