ידיעות נתניה - אין עשן בלי אש

kirschi

New member
ידיעות נתניה - אין עשן בלי אש

במשקי פורת ממשיכים לשרוף לנו את האוויר ואת הריאות - ואנחנו נמשיך להיאבק עד למיגור התופעה. ראו כתבה שפורסמה בידיעות נתניה בסוף השבוע לחתימה על העצומה לאתר המאבק

motisisr

New member
אני בעד ענישה לעבריינים

באמת נמאס לנשום את הסירחון הזה אתמול אחר הצהרים היית במקרה בדירה בקומה גבוהה בישוב, והופ 2 שריפות... (הן היו רחוקות מעט יותר לדעתי הם היו בדרומית לנו) כל הכבוד למיקי שלקח את הנושא לידיים... אם צריך עזרה אני מוכן להתגייס

kirschi

New member
השריפות בשבת, ועזרה במאבק

האם השריפות אתמול נראו בערך מאיזור תחנת הילל? אם כן, אודה לך אם תוכל לתעד אותן בקבוצת הדיון שלנו. העזרה שאנחנו צריכים כרגע היא ב: - תיעוד שריפות, על ידי מה שיותר אנשים - חתימות על העצומה למה זה חשוב? ככל שיהיו יותר אנשים מעורבים, יהיה לנו יותר כוח בתביעה שנגיש נגד המועצה ונגד החקלאים. אני יודע משיחות רבות שיש תושבים רבים שסובלים ומודאגים מהעשן ומהזיהום. אבל אם נלך לתביעה כאשר מאחורינו 20 פעילים, ועוד 1,000 אנונימים, זה עלול להתפרש כך שהמטרד לא באמת משמעותי. עוד פרטים על מה שכבר נעשה באתר המאבק. עם הזמן אוסיף מכתבים שנשלחו לגורמים שונים, ותגובות (אם היו). אני אאסוף מכתבים של תושבים נוספים כדי להעלות יחד עם המכתבים שאני שלחתי.

למעלה